Libnet.ro
UNICEF

19:15

Datoriile Complexului Energetic Hunedoara, estimate la peste un miliard de euro

B1 B1,
Datoriile Complexului Energetic Hunedoara, estimate la peste un miliard de euro

Complexul Energetic Hunedoara CEH) a acumulat datorii in valoare de circa 5 miliarde de lei, in conditiile in care nu au fost depuse inca toate declaratiile de creanta impuse de procedura de insolventa in ca. continuă pe B1

COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA: Toti angajatii si-au incasat salariile

Toti energeticienii din Valea Jiului si-au incasat salariile, iar nemultumirile acestora au incetat, a anuntat conducerea Complexului Energetic Hunedoara CEH), subliniind ca intarzierile s-au datorat zilelor nelucratoare si ca, pe perioada protestelor, nu au fost inregistrate probleme privind activitatea de producere a energiei electrice si termice, relateaza News. ro.

Ministrul Economiei trimite Corpul de Control la Complexul Energetic Hunedoara si la Termocentrala Mintia

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri Virgil-Daniel Popescu a decis, luni, sa trimita Corpul de Control al Ministrului intr-o misiune de inspectie la Complexul Energetic Hunedoara si la Termocentrala Mintia.

Ministrul Economiei trimite Corpul de Control la Complexul Energetic Hunedoara si la Termocentrala Mintia: Sunt mai multe aspecte asupra carora am suspiciuni

Ministrul Economiei trimite Corpul de Controlla Complexul Energetic Hunedoara si la Termocentrala Mintia. Virgil Popescu sustine ca are anumite suspiciuni si vrea sa afle si de ce managementul companiei nu a .

Ministrul Economiei trimite Corpul de Control la Complexul Energetic Hunedoara si la Termocentrala Mintia

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri Virgil Popescu a decis sa trimita Corpul de Control al Ministrului intr-o misiune de inspectie la Complexul Energetic Hunedoara si la Termocentrala Mintia. Ministrul spune ca are suspiciuni asupra unor aspecte pe care vrea sa le elucideze si sa afle de ce managementul companiei nu a reusit sa gestioneze normal plata salariilor.

Comisia Europeana ramburseaza marti Romaniei peste 1 miliard de euro

Comisia Europeana va rambursa marti Romaniei peste 1,024 miliarde de euro, suma reprezentand platile in avans efectuate de catre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) in perioada 15 octombrie - 30 noiembrie 2019, a declarat directorul general al APIA, Adrian Pintea.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )