Libnet.ro
UNICEF

05:30

Se dau 500 de euro pentru profesori. Cum se obtin banii

Playtech Playtech,
Se dau 500 de euro pentru profesori. Cum se obtin banii

Initiativa in Parlament: cadrele didactice sa primeasca bonus 500 de euro, pe modelul medicilor. Sunt extrem de expusi in aceasta perioada odata cu deschiderea scolilor. Profesorii ar urma sa primeasca bonus de 500 de euro Profesorii si personalul auxiliar din invatamant ar putea primi bonus de 500 de euro pentru ca vor fi expusi in . continuă pe Playtech

De maine se dau 1.000 de euro pentru bucuresteni. E oficial, Gabriela Firea a facut anuntul

In urma cu trei saptamani, Primarul General al Capitalei anunta demararea unui nou proiect ce-i viza direct pe pacientii din Bucuresti vindecati de COVID-19 si posibilii donatori de plasma pentru alti pacienti infectati. De maine se dau 1. 000 de euro pentru bucuresteni Conform proiectului, Gabriela Firea anunta ca se pun la bataie 1. 000 de euro .

Ghidul oficial pentru profesori in noul an scolar. Documentul publicat de Ministerul Educatiei

Ministerul Educatiei a publicat pe 1 septembrie ghidurile metodologice pentru profesori si scoli. Este vorba despre ghidurile pentru gradinite, cel pentru scoala primara, dar si pentru ciclurile gimnazial si liceal, profesional si vocational. Ghidul oficial pentru profesori in noul an scolar Ghidul pentru gradinite: Acest materialul este recomandat si pentru unitatile de invatamant preuniversitar care .

Marcel Ciolacu: Propunem acordarea unui bonus salarial pentru profesori

PSD propune acordarea unui bonus salarial pentru profesori si personalul scolar auxiliar, afirma liderul social-democrat, Marcel Ciolacu.

Costel Alexe: Prin stimulentul propus pentru profesori, PSD vrea sa creeze perceptia ca ei sunt cei care dau tot timpul Nu putem sa consideram mita faptul ca dascalii ar primi un stimulent (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul Mediului, sustine ca PSD incearca sa le creeze romanilor perceptia ca ei sunt cei care dau tot timpul, registru in care a incadrat si propunerea social-democratilor privind.

KELEMEN HUNOR: Este inacceptabil sa nu reusesti in sase luni sa achizitionezi instrumente pentru profesori si elevi

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, este de parere ca ar trebui demisa conducerea Oficiului National de Achizitii Centralizate ONAC), el adaugand ca este inacceptabil ca in decurs de jumatate de an sa nu finalizeze licitatiile pentru achizitionarea dispozitivelor electronice necesare elevilor, conform Agerpres.

Bursele ANIS 2020: Cate 5.000 Euro pentru universitari cu profil IT

Cadre universitare cu profil IT din toata tara se pot inscrie, in perioada 1-15 septembrie in programul Bursele ANIS, editia 2020, pentru a avea sanse la sponsorizari de cate 5000 de euro in sustinerea activitatii lor didactice, a anuntat, luni, Asociatia Nationala a Industriei de Software si Servicii, intr-un comunicat transmis StartupCafe. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )