Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se dau si 900 de lei pentru acesti romani. Cine primeste acum banii si de ce

Playtech Playtech,
Se dau si 900 de lei pentru acesti romani. Cine primeste acum banii si de ce

Se dau si cate 900 de lei pentru acesti romani. Statul va acorda fermierilor si pescarilor prime la comercializarea produselor lor, agricole, pescaresti si de acvacultura. Primele va fi de 100 euro, respectiv de 200 euro, in functie de cantitatea de produse vandute, dupa cum arata un proiect de lege promulgat de presedintele tarii. Ajutoarele . continuă pe Playtech

Presedintele a semnat decretul. Bani in plus care intra pe card pentru acesti romani chiar acum

O veste excelenta a venit recent pentru numerosi romani. Legea a fost promulgata de Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si prevedeacordarea de sporuri salariale. Si asta inca din.

O noua televiziune apare pentru romani. Cine se va bate cu Digi24 sau Romania TV si ce vedete va avea

In plina pandemie, spatiul media romanesc arata o dezvoltare. Daca ne referim aici la aparitia unor noi posturi TV, putem concluziona ca exista bani de investit. Recent Aleph News a fost lansat pe piata, iar astazi aflma de un nou post tv, si anume Profi 24 TV. Profi 24 TV are unda verde la emisie .

CU ACTIVITATEA LOVITA DE PANDEMIE Baile Tusnad raporteaza o pierdere de 1,7 milioane lei, pentru primele noua luni ale anului

Compania estimeaza o pierdere de 2,81 milioane lei pentru 2020, in scenariul in care autoritatile nu mai impun noi restrictii care sa-i afecteze activitatea Baile Tusnad TSND), societate din portofoliul SIF Transilvania SIF3), a raportat o pierdere de circa 1,719 milioane de lei, in primele noua luni ale anului curent, fata de un profit net de 0,52 milioane de lei in aceeasi perioada a lui 2019, in conditiile caderii cu 60,5% a veniturilor, la 4,169 milioane de lei, reiese din raportul companiei publicat ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Romgaz primeste 115,02 milioane lei pentru investitii in termocentrala de la Iernut

Romgaz a primit suma de 115. 026 lei de la Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )