Libnet.ro
UNICEF

13:45

Se dau bani de la patron: cum poti sa primesti 400 de lei in plus, in fiecare luna

Playtech Playtech,
Se dau bani de la patron: cum poti sa primesti 400 de lei in plus, in fiecare luna

Intr-o perioada foarte dificila pentru romani, statul tocmai a introdus o lege prin care ai putea sa primesti pana la 400 lei pe luna, in cazul in care lucrezi de acasa. Suma este menita. continuă pe Playtech

Business report: Firmele pot da 400 lei lunar celor care lucreaza de acasa pentru plata facturilor. Dupa ce Moise Guran si-a batut joc de el, Barna ii multumeste: a carat si el sacii. Pensiile speciale ale magistratilor, singurele exceptii de la inghet.

Firmele pot acorda 400 lei lunar angajatilor care muncesc de acasa ca sa-si plateasca facturile, fara documente justificative * Dupa ce Moise Guran si-a batut joc de el, Barna ii multumeste pentru ca a carat si el sacii * Pensiile speciale ale magistratilor, singurele exceptate de la inghet * Autorizatiile de construire emise incepand de anul viitor trebuie sa respecte standardul nZEB * Cum stau romanii cu cheltuielile privind alimentele si bauturile nealcoolice: tabloul netrunchiat al povestii * Cine contesta decizia premierului Citu de a ingheta salariile bugetarilor, sa-si aduca aminte de propunerile lui Valentin Lazea * Reducerea deficitului bugetar la 7%, greu de atins in 2021 * Nereguli in atribuirea contractelor petroliere offshore la Marea Neagra * Consecintele amanarii ratelor la credite * Cinci hoteluri din Botosani care au fost centre de carantina nu si-au primit banii pentru cazare si masa.

Nou ajutor financiar pentru angajati. Ce conditii trebuie indeplinite pentru cei 400 lei in plus

Un nou aujutor financiar, in valoare de pana la 400 de lei, va fi acordat lunar angajatilor care isi indeplinesc atributiile contractuale in anumite conditii, legea fiind deja publicata in Monitorul Oficial.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )