Libnet.ro
UNICEF

23:30

Se dau bani pentru firme! Cui ofera ANOFM 2.500 de lei, pe luna. Toti afaceristii romani trebuie sa stie asta

Playtech Playtech,
Se dau bani pentru firme! Cui ofera ANOFM 2.500 de lei, pe luna. Toti afaceristii romani trebuie sa stie asta

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortelor de Munca a anuntat marti ca, firmele si alti angajatori pot obtine subventii de pana la 2,500 de lei pe luna pentru unii angajati din anumite categorii de varsta. Cui ofera ANOFM 2,500 de lei pe luna. Ce trebuie sa stie toti afaceristii romani Aceste subventii lunare acordate de stat . continuă pe Playtech

Se dau bani de la Stat! Toti romanii pot beneficia de suma asta, cu o singura conditie

Veste buna pentru cei care vor sa isi cumpere masini noi! Senatul voteaza, astazi, o lege care prevede suplimentarea cu o mie de lei a valorii tichetului Rabla. Care este singura conditie pentru a beneficia de acesti bani? Aflati in randurile de mai jos. O mie de lei in plus la tichetul Rabla Astazi, Senatul .

Ce avere are, de fapt, Nicusor Dan, candidatul la Primaria Capitalei. Cum a strans bani pentru campania electorala

Care este averea candidatului la Primaria Capitalei si de ce bunuri se bucura acesta in comparatie cu alti colegi de breasla? Romanii au aflat de curand care a fost metoda prin care a reusit sa stranga bani pentru campania electorala. UPDATE: Nicusor Dan este noul primar al Bucurestiului, conform datelor exit-poll, publicate duminica, 27 septembrie, .

Se dau bani pentru sute de mii de romani: intra direct in cont si conditiile sunt clare ca lumina zilei

Statul vrea sa dea cate 500 de euro pentru o anumita categorie de salariati. Senatul a decis sa prelungeasca perioada in care se acorda aceasta facilitate. Guvernul a promis ca va face.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )