Libnet.ro
UNICEF

07:00

Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Sunt sume uriase la mijloc

Playtech Playtech,
Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Sunt sume uriase la mijloc

Astazi este un moment important pentru tarile din Uniunea Euopeana, avand in vedere ca are loc Summitului UE de la Bruxelles, eveniment la care se vor discuta, pe langa problemele curente, si modalitatile de ajutor pentru tarile afectate de criza epidemioligica, printre care si Romania. Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus . continuă pe Playtech

Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati

Guvernul promite sa ajute cu bani pentru finantarea cheltuielilor privind stocurile, datoriile catre furnizori, chiriile si utilitatile. Cine va beneficia de acesti bani? Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati Firmele afectate de restrictii in timpul pandemiei de coronavirus vor putea beneficia de bani europeni. Pentru plata chiriei si .

Se dau bani de la stat. Mii de tineri din Romania sunt vizati. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Veste extraordinara pentru tinerii din Romania. Autoritatile au anuntat ca se dau bani de la stat in anumite conditii. De ce acte este nevoie?! Se dau bani de la stat pentru tineri Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti AMOFM) a facut anuntul. Absolventii institutiilor de invatamant in varsta de minimum 16 ani pot .

Mirela Vaida, anuntul momentului despre Vulpita si Viorel! Se incheie aici sase luni

Timp de sase luni Vulpita si Viorel au fost pe micile ecrane. in aceasta seara, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida a facut anuntul serii. Mirela Vaida, anuntul momentului despre Vulpita si Viorel! Se incheie aici sase luni in luna ianuarie au ajuns la Acces Direct Vulpita si Viorel. Cazul celor doi parea sa fie .

Se dau bani de la stat pentru romani. Cum poti primi intre 40.000 si 100.000 de mii de euro

Guvernul vrea sa incurajeze cu bani antreprenorii din mediul rural. Bugetul total alocat programului va fi de 200 de milioane de euro. Se dau bani de la stat. Cum pot primi romanii intre 40. 000 si 100. 000 de mii de euro Executivul a discutat, joi, in prima lectura, o hotarare privind lansarea unui proiect de incurajare .

Recalcularea pensiilor 2020. Se dau bani mai multi pentru pensionari. Cat vor primi in plus 300.000 de romani

Veste buna pentru pensionari! Peste 300. 000 de varstinici vor primi mai multi bani la indemnizatia lunara meritata. Cum se va face recalcularea 2020. Recalculare pensii 2020 Modificari pentru pensionari! Recalcularea pensiilor este aproape finalizata de Casa Nationala de Pensii Publice care a adus mai multi bani pentru aproape 300. 000 de varstinici. CNPP vine cu informatia .

Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani. in ce situatie am ajuns

Numarul mare de noi infectari cu COVID-19 au dat toate calculele autoritatilor au fost date peste cap. Planul de relaxare ce trebuia sa intre in vigoare de ieri, 15 iulie, a fost amanat cu alte 30 de zile, cu alte cuvinte suntem inca in stare de alerta. Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani .

Ungaria, inca o masura umilitoare pentru romani. Se intampla acum, la granita Romaniei

Ungaria a impus noi restrictii in ceea ce priveste calatoriile transfrontaliere incepand de miercuri, 15 iulie, pentru a preveni raspandirea coronavirusului dupa o crestere a unor cazuri noi in mai multe tari, inclusiv Romania, a declarat duminica seful de cabinet al premierului Viktor Orban. Ungaria, inca o masura umilitoare pentru romani care vor sa intre .

Robert Negoita, anuntul momentului dupa plecarea din PSD. Va candida la alegerile locale din partea unui nou partid

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a facut un anunt politic, dupa ce a plecat din Partidul Social Democrat, dandu-i o lovitura Gabrielei Firea. in timpul unei conferinta de presa, acesta a anuntat lansarea Partidului Bucuresti 2020, din partea caruia va candida pentru un nou mandat.

Atentie, romani: se dau bani de la stat. Cine ii primeste si care sunt conditiile

Guvernul deschide din nou robinetul cu bani in plina criza, dar si in an electoral, cu doua runde de alegeri. Ministerul Muncii anunta ca anumite categorii de romani vor primi bani de la.

Cand se redeschid restaurantele? Anuntul-soc facut de ministrul Economiei

Ministrul Economiei face un anunt-soc! Virgil Popescu spune ca deocamdata nu se deschid restaurantele chiar daca este deja pregatit setul de reguli. Acesta sustine ca totul depinde foarte mult de evolutia pandemiei iar urmatoarea discutie va avea loc pe 1 august. Virgil Popescu spune insa ca este posibil sa fie luate masuri suplimentare pentru inchiderea teraselor dupa ora 10 seara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )