Libnet.ro
UNICEF

09:00

Se dau bani de la stat pentru pensionari! Cine va primi intre 300 si 500 lei

Playtech Playtech,
Se dau bani de la stat pentru pensionari! Cine va primi intre 300 si 500 lei

Vesti bune pentru o anumita categorie de pensionari. Aceasta va fi extrem de bucuroasa de indata ce va auzi decizia autoritatilor, si anume, cea care prevede sume importante de bani pentru varstnici. Se dau bani de la stat pentru pensionari! Astfel, un proiect local prevede oferirea unor sume de bani pensionarilor, in functie de varsta . continuă pe Playtech

Se dau bani pentru romani. Cine beneficiaza: legea a fost adoptata

Ca si o masura de incurajare pentru producatorii agricoli din Romania, Parlamentul a dat unda verde unui proiect cu prime de comercializare care pot ajunge anual pana la 10. 000 de euro, printro schema care se va derula in intervalul 2021-2023, anunta avocatnet. ro. Se dau bani pentru romani Astfel, primele urmeaza a fi date celor care .

Adrian Oros: Peste 2 miliarde de euro bani europeni pentru agricultura, primiti de Romania in 2020

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat vineri ca Romania a atras, in 2020, fonduri europene pentru agricultura de peste doua miliarde de euro, bani care initial au fost acordati din bugetul de stat,.

ADRIAN OROS: Romania a atras in acest an peste doua miliarde de euro bani europeni pentru agricultura

Romania a atras in acest an fonduri europene pentru agricultura de peste doua miliarde de euro, bani care initial au fost acordati din bugetul de stat, urmand sa fie rambursati la inceputul anului viitor de Comisia Europeana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )