Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dauntless este cel mai nou joc free-to-play de la creatorii LoL

Playtech Playtech,
Dauntless este cel mai nou joc free-to-play de la creatorii LoL

Dauntless este o noua experienta co-op multiplayer free-to-play ce va fi lansata in 2017 de catre Phoenix Labs, un studio format din persoane care in trecut au lucrat la League of Legends. Cu toate ca sunt cateva studiouri importante la nivel global care genereaza cea mai mare parte a profitului din industria jocurilor video, exista []. continuă pe Playtech

Traian Basescu: Poate fi si un alt premier foarte bun al Romaniei, dar eu sunt cel mai bun. Experienta nu mi-o poate contesta nimeni

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a afirmat ca daca i s-ar propune sa intre la guvernare alaturi de PNL, ca sef al Executivului, ar accepta aceasta invitatie, motivand ca este cel mai potrivit pentru aceasta functie avand in vedere experienta acumulata.

DEZVALUIRI. Documentele avansarii lui Gabriel Oprea au disparut, desi regimul actelor din Ministerul Apararii este foarte strict. Cine sunt oamenii care l-au ajutat pe fostul vicepremier sa devina general |Cel mai comentat articol

Romania libera prezinta azi, in exclusivitate, cum a reusit capitanul Gabriel Oprea sa urce treptele militare intre 1993 si 2000, cand se afla in rezerva, dar si cine sunt oamenii care au contribuit la promovarea lui la cel mai inalt nivel.

A fost descoperit cel mai mic asteroid de pana acum

Astronomii au reusit sa observe cel mai mic asteroid identificat pana acum, reusind sa inteleaga si detalii despre compozitia acestuia. Cel mai mic asteroid descoperit pana acum are un diametru de doar 2 metri. Acesta a fost denumit 2015 TC25 si, in mod surprinzator, este si unul dintre cei mai stralucitori asteroizi descoperiti in apropierea [].

Cel mai puternic discurs din istoria Romaniei. Cum a mobilizat Nicolae Iorga o intreaga tara ingenunchiata in 1916

In anul 1916, in Romania, a fost rostit poate cel mai motivant discurs din istoria acestei tari. Mesajul transmis soldatilor si populatiei a reusit sa mobilizeze o natiune ingenuncheata si sa o determine la fapte de un eroism aparte.

Cel mai puternic discurs din istoria Romaniei. Cum a mobilizat Nicolae Iorga o intreaga tara ingenuncheata in 1916

In anul 1916, in Romania, a fost rostit poate cel mai motivant discurs din istoria acestei tari. Mesajul transmis soldatilor si populatiei a reusit sa mobilizeze o natiune ingenuncheata si sa o determine la fapte de un eroism aparte.

Swiss Capital a ajuns al doilea cel mai puternic actionar BRK Financial Group

Swiss Capital si-a marit detinerea la 10% in cadrul BRK Financial Group BRK), singura casa de brokeraj listata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), ajungand astfel al doilea cel mai mare actionar al firmei din Cluj.

Somajul din zona euro a scazut in octombrie la 9,8%, cel mai redus nivel din ultimii sapte ani

Somajul din zona euro a scazut in mod neasteptat in octombrie, la cel mai redus nivel din ultimii sapte ani, semnaland increderea companiilor in redresarea lenta dar constanta a economiei regiunii, scrie Bloomberg, citand datele publicate de biroul european de statistica, Eurostat.

UNDE faci AMOR cu NEVESTELE ALTORA de ANUL NOU! Dezmat TOTAL la cel mai cunoscut club de SWINGERI din Romania

Administratorii clubului de swingeri din Capitala surprin din nou. Revelionul de anul acesta va fi cel putin la fel de deochiat ca si cel de anul trecut. Va incepe la ora 21:00 si va contine mancare, sampanie.

El este adolescentul ROMAN, cu parul VALVOI, care a cucerit lumea MODEI! Povestea UIMITOARE a tanarului care a devenit CEL MAI BUN model masculin al anului (FOTO)

Andrei Dobrin este un adolescent de 16 ani, cu parul cret, din Bistrita, care a devenit model in doar cateva luni dupa ce un catator de talente de la o agentie bucuresteana l-a.

Postul, cel mai bun tratament cunoscut. Revenirea brusca si rapida la alimentatia obisnuita poate provoca moartea

Se spune ca postul este cel mai bun tratament cunoscut si cel mai eficace posibil. Postul inseamna curatire, inlesneste eliminarea toxinelor si rezidurilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )