Libnet.ro
UNICEF

17:16

David Beckham are interzis la volan din cauza telefonului mobil! Cate luni i-a fost suspendat permisul?

ADPM ADPM,
David Beckham are interzis la volan din cauza telefonului mobil! Cate luni i-a fost suspendat permisul?

David Beckham a fost susrprins vorbind la telefonul mobil in timp ce conducea, motiv pentru care i-a fost suspendat permisul de conducere! Iata pentru cat timp! . continuă pe ADPM

David Beckham, sase luni fara permis de conducere / Englezul a folosit telefonul in timp ce se afla la volan

David Beckham a ramas pentru sase luni fara permisul de conducere, deoarece a folosit telefonul mobil in timp ce se afla la volanul automobilului sau Bentley.

SUA refuza semnarea declaratiei pentru protejarea regiunii arctice din cauza mentiunilor referitoare la schimbarile climatice

SUA a refuzat sa semneze o intelegere legata de pericolele cu care regiunea arctica se confrunta, din cauza mentiunilor din text legate de schimbarea climatica, relateaza The Independent.

Un roman a pierdut o avere din cauza meciului Liverpool-Barcelona. A pariat o suma uriasa

Un roman a pierdut o avere din cauza meciului Liverpool-Barcelona. Barbatul a pariat o suma uriasa pe calificarea Barcelonei, insa jocul magistral al echipei din Anglia i-a luat pe toti prin.

Va deveni mama la 11 ani din cauza unei noi legi controversate! Copila a fost rapita de pe strada si violata

O copila de 11 ani a fost rapita si violata de un barbat de 26 de ani. Juan Leon-Gomez a rapit-o de pe strazile din Massillon, Ohio, spun politistii. Mai grav e ca fata, desi are doar 11.

MINISTRUL APELOR SI PADURILOR: Lucrarile hidrotehnice din zona aeroportului - intarziate din cauza CJ Brasov

Ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, a declarat astazi, la Brasov, ca lucrarile hidrotehnice necesare a fi efectuate in zona viitorului aeroport nu pot fi demarate din cauza nerealizarii exproprierilor de terenuri, demers la care, in 2011, s-a angajat Consiliul Judetean CJ) Brasov.

DIN CAUZA UNEI DRONE: Traficul aerian pe aeroportul din Frankfurt, intrerupt temporar

Zborul unei drone a intrerupt, astazi, timp de aproximativ trei sferturi de ora traficul aerian pe aeroportul din Frankfurt, unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa, si a impiedicat mai mult de o suta de aterizari si decolari, a anuntat Fraport, operatorul aeroportului german, informeaza agentiile dpa si AFP.

Zborurile de pe aeroportul din Frankfurt, suspendate temporar din cauza unei drone

Operatiunile de zbor de la aeroportul din Frankfurt au fost suspendate, joi, timp de aproape o ora, din cauza reperarii unei drone, relateaza Hotnews. ro, care il citeaza pe purtatorul de cuvant al operatorul.

O femeie a fost arestata din cauza unor postere cu Fecioara Maria. Ce pedeapsa risca

O femeie din Polonia a fost arestata dupa ce mai multe postere cu Fecioara Maria si pruncul Iisus au aparut pe strazile din orasul P322;ock. Femeia este acuzata de profanarea unor insemne religioase. Aureola.

Femeie arestata in Polonia, din cauza unor afise cu Fecioara Maria avand un halou in culorile comunitatii LGBT

O femeie a fost arestata intr-un oras din Polonia dupa aparitia in mai multe locuri a unor afise cu Fecioara Maria avand halou curcubeu si a fost pusa sub acuzare pentru profanarea unei imagini religioase, arata The Guardian, citat de Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )