Libnet.ro
UNICEF

01:05

David Cameron indeamna liderii UE sa fie supli si imaginativi

România Liberă România Liberă,
David Cameron indeamna liderii UE sa fie supli si imaginativi

Premierul britanic David Cameron i-a indemnat joi pe omologii sai europeni sa fie supli si imaginativi, cu scopul de a reforma Uniunea Europeana UE) . continuă pe România Liberă

Discutie intre David Cameron si Vladimir Putin. Ce subiecte au dezbatut oficialii

Premierul britanic, David Cameron, si presedintele rus, Vladimir Putin, au discutat, luni, la telefon despre conflictul din Siria si situatia din estul Ucrainei, informeaza Mediafax.

Premierul David Cameron, in cautare de aliati pentru reformarea UE

Premierul britanic David Cameron a inceput actiunea complicata de reformare a Uniunii Europene, luni, cu o intalnire cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Zilele urmatoare se va intalni cu liderii a cinci state cheia membre UE pentru a pe prezenta planurile sale de reforma, inainte de referendumul privind apartenenta Marii Britanii la Uniune.

David Cameron iNGHEATA salariile ministrilor britanici pana in 2020

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a declarat ca salariile ministrilor din cadrul guvernului de la Londra vor fi inghetate timp de inca cinci ani, in cadrul eforturilor depuse de administratie pentru a.

Vladimir Putin si David Cameron au discutat la telefon despre necesitatea reluarii negocierilor pentru gasirea unei solutii pasnice in privinta razboiului civil din Siria

Dupa un an in care au intrerupt orice relatie din cauza tensiunilor din Ucraina, Vladimir Putin si David Cameron au discutat luni seara prin intermediul telefonului. Convorbirea a durat o jumatate de ora si a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2491 seconds )