Libnet.ro
UNICEF

07:30

Davos 2020. Donald Trump ameninta din nou UE cu sanctiuni: Duri in afaceri, trag avantaje

Adevărul Adevărul,
Davos 2020. Donald Trump ameninta din nou UE cu sanctiuni: Duri in afaceri, trag avantaje

Presedintele american Donald Trump a profitat de prezenta sa la Forumul Economic Mondial WEF) de la Davos pentru a exercita presiuni asupra Uniunii Europene UE), agitand din nou, miercuri, amenintarea impunerii unor taxe automobilelor, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Reclamele pe WhatsApp, din nou in discutie: ce a promis Facebook

WhatsApp este o proprietate Facebook, una nu foarte profitabila. Din acest motiv, s-a pus de mai multe ori problema introducerii de reclame in aplicatia de chat. Deja de cativa ani, au aparut.

Davos 2020: mesajul lui Donald Trump pentru Greta Thunberg

Dupa schimbul indirect de replici de marti cu Greta Thunberg, presedintele american Donald Trump a luat-o din nou in vizor, miercuri, la Davos, pe tanara activista de mediu din Suedia.

Donald Trump ii ataca pe europeni, dupa China, in domeniul comertului

Presedintele american Donald Trump a profitat de prezenta sa la Forumul Economic Mondial WEF) de la Davos pentru a exercita presiuni asupra Uniunii Europene UE), agitand din nou, miercuri, amenintarea impunerii unor taxe automobilelor, relateaza AFP.

DAVOS: Greta Thunberg raspunde unor atacuri ale lui Donald Trump

Greta Thunberg si-a incheiat discursul de la Forumului Economic Mondial WEF) de la Davos astfel: Casa noastra este in flacari. Inactiunea voastra atata flacarile, iar daca va iubiti copiii, va cerem sa actionati. Greta Thunberg i-a raspuns astfel lui Donald Trump, relateaza The Huffington Post, citat de News. ro.

Donald Trump, despre activistii climatici, la Davos: Acesti alarmisti cer mereu acelasi lucru - putere absoluta pentru a domina, transforma si controla fiecare aspect al vietii noastre

Donald Trump, presedintele SUA, a criticat profetii apocalipsei din zona activismului pentru combatearea schimbarilor climatice, in discursul sustinut marti la Forumul Economic Mondial de la Davos, potrivit.

Donald Trump denunta la Davos profetii pesimisti si predictiile apocalipsei

Presedintele american Donald Trump a denuntat profetii pesimisti si predictiile apocalipsei intr-un discurs, marti, la Davos, la care a asistat si activista in lupta impotriva modificarilor climatice Greta Thunberg, care a deplans anterior faptul ca nu s-a facut nimic in vederea salvarii mediului, relateaza AFP.

Se asteapta o confruntare pe viu intre Donald Trump si Greta Thunberg anul acesta la Davos

O posibila confruntare pe viu intre presedintele SUA, Donald Trump si activista suedeza pentru med.

Donald Trump, despre Boeing: O mare, mare dezamagire

Producatorul american de avioane Boeing, afectat in continuare de oprirea la sol a modelului 737 MAX, este o mare, mare dezamagire. Opinia ii apartine presedintelui american Donald Trump, care a exprimat-o miercuri in marja Forumului Economic Mondial de la Davos.

Donald Trump nu intelege de ce este atacat de democrati. Trump: De ce imi fac mie asta?

Presedintele american, Donald Trump, pare a fi distras de procesul de punere sub acuzare care va incepe marti 21 ianuarie) si nu intelege de este atacat, a precizat pentru CNN o sursa apropiat presedintelui.

Televiziunile americane de stiri ofera doua viziuni opuse ale procesului de destituire a presedintelui Donald Trump

Complot impotriva lui Trump sau moment forte al democratiei americane? intre conservatoarea Fox News si vecina sa de stanga MSNBC, cele doua televiziuni de stiri americane cele mai urmarite ofera telespectatorilor versiuni radical diferite ale procesului de destituire a presedintelui Donald Trump, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )