Libnet.ro
UNICEF

22:00

Debitorii cu credite in CHF protesteaza astazi in mai multe orase din tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Debitorii cu credite in CHF protesteaza astazi in mai multe orase din tara

Grupul clientilor cu credite in CHF organizeaza astazi un miting de protest, in mai multe orase din tara, prin care sustine solicitarea conversiei creditelor in valuta CHF, EUR, USD) in lei. Evenimentul a fost anuntat pe pagina de socializare Facebook. continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai periculoase orase din lume

Cele mai periculoase orase din lume includ, preponderent, localitati din America Latina si din zonele de conflict ale Asiei.

Acestea sunt cele mai sigure orase din lume. Cum traiesc locuitorii de aici

Tokyo, Singapore si Osaka sunt cele mai sigure orase din lume, conform unui clasament stabilit de revista britanica The Economist si mentionat joi de 7sur7. be. The Economist se sprijina pe statistici.

Germania va trimite mai multe arme luptatorilor kurzi din Irak

Ministerul german al Apararii a anuntat ca va trimite mai multe arme, inclusiv rachete impotriva vehiculelor blindate, luptatorilor kurzi din Irak care se confrunta cu jihadistii din gruparea Stat Islamic,.

Ninsorile si ploile abundente fac victime in Europa: Mai multe persoane au murit in Albania si Italia

Ninsorile si ploile abundente au facut ravagii in Europa. Au fost probleme in trafic in mai multe regiuni din Bulgaria. in Serbia, meteorologii au emis sambata o avertizare cod galben de ninsori pentru intreg.

ANOFM: Peste 14.400 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Suceava si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANRE a acreditat mai multe microhidrocentrale la schema de sprijin cu certificate verzi

Comitetul de Reglementare din cadrul ANRE a acreditat mai multe microhidrocentrale la schema de sprijin cu certificate verzi.

Web2sms a trimis cu 45% mai multe mesaje in 2014 fata de 2013

Web2sms , unul dintre principalele servicii de mobile marketing din Romania, dezvoltat de Netopia, a expediat peste 100 milioane de SMS-uri in 2014, cu 45% mai multe fata de cele expediate in anul precedent. Cele mai multe SMS-uri transmise de web2sms.

FOTO: Topul celor mai vizitate orase din lume

Cele mai vizitate trei orase din lume se afla pe continentul asiatic, iar numarul turistilor ajunge la aproximativ 45 de milioane, scrie Business Insider.

119 noi cazuri de gripa, de patru ori mai multe decat in saptamana precedenta

Alte 119 cazuri de gripa au fost confirmate in intervalul 26 ianuarie-1 februarie, de aproape patru ori mai mult decat saptamana precedenta 30 de cazuri), numarul total de imbolnaviri din acest sezon ajungand.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )