Libnet.ro
UNICEF

08:00

Debut in forta pentru Belgia la Campionatul Mondial: Au marcat trei goluri in poartea dinamovistului Jaime Penedo

B1 B1,
Debut in forta pentru Belgia la Campionatul Mondial: Au marcat trei goluri in poartea dinamovistului Jaime Penedo

Belgia a castigat fara emotii meciul de debut la Campionatul Mondial din Rusia! Acestia s-au impus cu 3-0 impotriva statului Panama, formatie care il are in poarta pe singurul fotbalist din Liga 1 prezent la. continuă pe B1

Reduceri eMAG televizoare. 10 modele perfecte pentru meciurile de la Campionatul Mondial

Vreti un televizor mai mare pentru meciurile de la Campionatul Mondial? Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

Motivul pentru care tribunele sunt goale la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. FIFA a deschis o ancheta

FIFA a deschis o ancheta la scurta vreme dupa ce Campionatul Mondial de fotbal din Rusia a inceput. Asta dupa ce meciul Uruguay - Egipt 1-0) s-a jucat pe un stadion aproape gol. Partida a avut loc pe.

Robbie Williams, gestul controversat de la Campionatul Mondial de Fotbal 2018

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 a fost lansat oficial printr-o ceremonie grandioasa, organizata la Moscova, in cadrul careia a cantat Robbie Williams. Iata ce recital a sustinut si cat de controversat a fost.

SOC la Campionatul Mondial din Rusia: Argentina se impiedica de Islanda! Messi a ratat un penalty! Ironii Maxime pe Internet

In cel de-al doilea meci al zilei de la Campionatul Mondial din Rusia, Islanda a debutat cu o remiza la impotriva Argentinei, vicecampioanei mondiale. Islandezii au revenit dupa ce Aguero a deschis scorul, iar.

De ce sunt tribunele goale la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia

Nici bine nu a inceput Campionatul Mondial ca FIFA a si deschis o ancheta. Asta dupa ce meciul Uruguay - Egipt 1-0) s-a jucat pe un stadion aproape gol. Partida a avut loc pe Ekaterinburg Arena, cel mai estic.

Anglia, victorie cu mari emotii in meciul de debut impotriva Tunisiei de la Campionatul Mondial

Anglia a fost foarte aproape sa fie ultima victima a surprizelor ce au marcat prima runda de meciuri din grupele Campionatului Mondial. Harry Kane a salvat Anglia de la un debut nefast, marcand in minutul 92.

VIDEO Cu ce am ramas dupa prima zi de la Campionatul Mondial

Festivitatea de deschidere a fost marcat de recitalul Robbie Williams si gestul sau controbversat, cu degetul mijlociu. Iar meciul de deschidere a aratat o noua fata a nationalei Rusuiei.

Radu Banciu, despre Campionatul Mondial: Niciodata in istorie fotbalul nu a fost mai josnic decat acum. Suntem ca in fata unui Eurovision unde incerci sa te atasezi de melodii, desi toate sunt proaste (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre primele zile ale Campionatului Mondial de fotbal care se desfasoara in Rusia. in afara de meciul de deschidere, care nu.

FOTBAL vs. casnicie! A strans bani 4 ani sa mearga la Campionatul Mondial, dar nu l-a lasat nevasta! Acum e CELEBRU gratie solutiei gasite de prietenii sai (FOTO)

Patru mexicani au decis in 2014, in timpul Campionatului Mondial din Brazilia, ca vor merge si la cel din 2018, asa ca s-au apucat sa stranga bani, si-au cumparat o rulota pe care au vopsit-o in culorile.

SUA avertizeaza: Grupuri teroriste ar putea comite atentate la Campionatul Mondial de Fotbal

Departamentul de Stat al SUA avertizeaza, fara a oferi informatii specifice, ca grupuri teroriste ar putea comite atentate in cursul Campionatului Mondial de Fotbal, desfasurat in Rusia, noteaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )