Libnet.ro
UNICEF

01:05

De 1 decembrie unionistii sunt la Alba Iulia! Zeci de mii de romani vor participa la Marsul Unirii!

Adevărul Adevărul,
De 1 decembrie unionistii sunt la Alba Iulia! Zeci de mii de romani vor participa la Marsul Unirii!

Pe data de 1 decembrie, atunci cand sarbatorim 100 de ani de la Marea Unire, unionistii se vor afla la Alba Iulia, asa cum au facut in fiecare an. continuă pe Adevărul

De 1 Decembrie, unionistii sunt la Alba Iulia. Zeci de mii de romani vor participa la Marsul Unirii

Pe data de 1 decembrie, atunci cand sarbatorim 100 de ani de la Marea Unire, unionistii se vor afla la Alba Iulia, asa cum au facut in fiecare an.

Sala Unirii din Alba Iulia, deschisa publicului doar in 1 decembrie. Lucrarile de restaurare, finalizate in 2019

Sala Unirii din Alba Iulia, locul unde s-a proclamat in urma cu 100 de ani Unirea Transilvaniei cu Romania, va fi deschisa in acest an pentru public doar in data de 1 decembrie.

Proces cu miza imobiliara la Curtea de Apel Alba Iulia. Decizia favorabila obtinuta de Eparhia Reformata din Ardeal

Curtea de Apel Alba Iulia a admis in parte solicitarea Eparhiei Reformate din Ardeal cu privire la anularea unei decizii a Comisiei Speciale de Retrocedare a unor Bunuri Imobile care au Apartinut Cultelor Religioase din Romania privind situatia unei cladiri a liceului din Ciumbrud, internatul acestuia si o suprafata de teren aferenta.

FOTO Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia, poreclit monumentul Facebook, va fi gata saptamana viitoare. Ce spune ministrul Culturii despre lucrare

Monumentul Marii Unirii din Alba Iulia va fi finalizat la inceputul saptamanii viitoare, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ministrul Culturii George Ivascu.

USR propune bugetare participativa la Alba Iulia. Unele investitii ar putea fi decise de cetateni

Filiala USR Alba a depus, joi, 15 noiembrie, la Primaria Alba Iulia, o propunere de amendament la bugetul pentru 2020 vizand participarea publica a cetatenilor la luarea unor decizii privind cheltuirea banilor publici.

Amenintare de Ziua Nationala, la Alba Iulia: ii vom opri in drum si ii vom baga la loc in baraci. Este sfidare la adresa romanilor (FOTO)

Un ONG din Bucuresti a declarat razboi total garzii austrice care defileaza prin Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia. Desi in programul oficial al manifestarilor dedicate Zilelor Nationale nu.

Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia va fi terminat saptamna viitoare / Constructia a generat discutii din cauza formei, care seamana cu logo-ul Facebook

Monumentul Marii Unirii din Alba Iulia, care a generat discutii din cauza formei ce aminteste de logo-ul Facebook, va fi finalizat la inceputul saptamanii viitoare, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ministrul Culturii George Ivascu. Monumentul va avea o inaltime de aproximativ 22 de metri si o greutate de circa 1. 350 de tone, iar pentru realizarea acestuia Guvernul a alocat anul trecut aproape 19 milioane de lei.

Drumul Unirii, refacut de maramureseni. Zece carute cu cai vor transporta delegatii din judet la Alba Iulia

Zece carute trase de cai pornesc din Sighetu Marmatiei spre Alba Iulia pentru a reface Drumul Unirii. Distanta de peste 300 de kilometri va fi strabatuta cu carutele, pentru refacerea simbolica a traseului strabatut de maramuresenii care au participat la Marea Unire din 1918.

Presedintele CSM, Simona Marcu, in fata a zeci de magistrati din toata tara: Traim vremuri complicate, cu tot felul de probleme

Presedintele CSM, Simona Marcu, a declarat vineri la Alba Iulia, in deschiderea unei conferinte dedicata Centenarului Marii Uniri, ca perioada actuala este una complicata, cu tot felul de probleme, aceasta transmitand din partea institutiei pe care o conduce un mesaj de unitate.

Business report: n sfrsit, carburantii ncep sa se ieftineasca semnificativ n Romnia; Ce se ascunde n spatele Black Friday. Cinci motive pentru care a fost inventata aceasta campanie; Pretul chiriilor a explodat n Alba Iulia, de Ziua Nationala. Oamenii ce

Primaria Craiova isi cumpara masini 44 noi de 61. 000 de euro. Parcul auto al Primariei Craiova se va innoi in prag de sarbatori cu patru masini noi. Cat de riscante sunt investitiile in criptomonede? Nivelul beneficiilor nu pare sa justifice riscurile, iar castigurile pot fi realizate doar printr-un noroc exceptional sau o strategie vizionara de portofoliu. Rezultatele investitiilor in criptomonede nu par sa arate atat de bine.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )