Libnet.ro
UNICEF

23:45

De ce a decis Comisia Europeana sa finanteze doar jumatate din magistrala de metrou M6 catre Aeroportul Otopeni. Criticile aduse proiectului depus de Romnia

Hotnews Hotnews,
 De ce a decis Comisia Europeana sa finanteze doar jumatate din magistrala de metrou M6 catre Aeroportul Otopeni. Criticile aduse proiectului depus de Romnia

In urma esecului autoritatilor romane de a oferi explicatii pertinente, Comisia Europeana a decis ca magistrala de metrou M6 1 Mai-Aeroportul Otopeni) va avea finantare europeana nerambursabila asigurata doar pe jumatate din distanta, adica doar pana la statia Tokyo zona Mall Baneasa), scrie Asociatia Pro Infrastructura. Informatia a fost confirmata marti de directorul general Metrorex, Dumitru Sodolescu. in articol puteti citi pe larg ce aspecte reproseaza cei de la Comisia Europeana statului roman pentru proiectul de peste un miliard de euro. continuă pe Hotnews

De ce va finanta Comisia Europeana doar jumatate din metroul catre Otopeni

Comisia Europeana a hotarat ca Magistrala de metrou M6 1 Mai - Aeroportul Otopeni) va avea finantare europeana nerambursabila asigurata doar pe jumatate din distanta, adica doar pana la Statia Tokyo zona Mall Baneasa). Au fost sase argumente prin care CE a explicat de ce a luat aceasta decizie, scrie Asociatia Pro Infrastructura.

Comisia Europeana si Guvernul Italiei se contrazic, din nou, pe deficitul bugetar

Comisia Europeana a revizuit ieri, in crestere, estimarea sa privind deficitul bugetar al Italiei - la 2,9% din PIB in 2019, fata de 1,7%, cat estima anterior, anticipand totodata ca avansul economiei tarii va incetini.

Comisia Europeana ne trimite un raport dur

Un draft al raportului MCV ce va fi facut public marti de Comisia Europeana arata ca evaluarea Bulgariei va fi mult mai buna decat a Romaniei. Executivul comunitar va arata ca Romania a indeplinit doar doua din cele 12 recomandari referitoare la Sistemul Prevent al Agentiei Nationale de Integritate si Agentia Nationala a Bunurilor Indisponibilizate) si va adauga alte recomandari extrem de dure.

Comisia Europeana, reactie dupa ce autoritatile romne au cerut ca Rise Project sa-si dezvaluie sursele: A folosi GDPR mpotriva dreptului la informare ar reprezenta un abuz clar

Protectia datelor trebuie sa fie in echilibru cu libertatea de exprimare si de informare, a reactionat COmisia Europeana dupa ce jurnalistii de la Rise Project au anuntat, joi, ca au primit o notificare de la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in care li se solicita divulgarea surselor in cazul anchetei TeleormanLeaks.

Italia, dispusa la concesii pentru acordul cu Comisia Europeana

Ministerul Economiei din Italia cauta sa micsoreze estimarea din buget privind avansul economiei in 2019, pentru a ajunge la un acord cu Comisia Europeana referitor la politica sa fiscala, au anuntat astazi publicatiile italiene, transmite Reuters.

Comisia Europeana: inghetarea salariilor ar avea un efect pozitiv asupra bugetului

Comisia Europeana sugereaza in prognoza de toamna ca Guvernul de la Bucuresti ar trebui sa inghete salariile anul viitor, pentru a nu creste datoria publica. O posibila inghetare a salariilor publice.

Hilde Brandl (PNL): Comisia Europeana confirma: PSD-ALDE ne indeparteaza de Europa

Raportul pe care Comisia Europeana il va face public peste doua zile confirma faptul ca in ultimii doi ani administratia socialista a indepartat Romania de valorile euro-atlantice si a pus in pericol incheierea reformelor democratice incepute dupa caderea comunismului, atrage atentia Hidle Brandl, presedintele Organizatiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucuresti.

Uluitor! Jumatate din cancerele diagnosticate in Romania privesc patru organe-tinta

In Romania, jumatate din cancerele diagnosticate privesc patru organe tinta. Plamanul, colonul, prostata si sanul. Constienti de riscurile statistice, medicii recomanda investigatii anuale. Din pacate, in tara.

Comisia Europeana a redus drastic estimarile pentru economia Romaniei

Prognoza de toamna a Comisiei Europene include estimari care pun sub un mare semn de intrebare atat politica monetara a BNR cat si politica fiscala si bugetara a guvernului. Pe fondul unei reduceri a estimarii cresterii economice din zona euro pana la 2,1% in 2018, de la 2,3% in prognoza de primavara, cresterea PIB-ului tarii noastre a fost redusa pana la 3,6%, de la 4,5% vezi tabelul). Temperarea consumului privat si adancirea deficitelor externe sunt principalii factori care influenteaza negativ performanta economiei, conform analizei de la CE. in 2019, CE estimeaza ca economia va accelera pana la 3,8%, o estimare cu 0,1 puncte procentuale sub cea din primavara, pentru a reveni la 3,6% in 2020. Temperarea semnificativa a cresterii economice va avea loc in conditiile unei reduceri a somajului, dar si a presiunilor inflationiste.

Doar jumatate dintre elevii salajeni primesc laptele din programul guvernamental. Ce explicatii au autoritatile

Autoritatile au reusit sa finalizeze doar o parte dintre licitatii, astfel ca produsele alimentare vor fi distribuite pe rand in scoli.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )