Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce au decis judecatorii in cazul barbatului declarat mort, desi traia de 19 ani in Turcia

Adevărul Adevărul,
Ce au decis judecatorii in cazul barbatului declarat mort, desi traia de 19 ani in Turcia

Judecatoria Barlad s-a pronuntat marti, 3 iulie, in dosarul in care un barbat de 63 de ani a solicitat instantei sa ia act ca traieste si sa dispuna anularea certificatului de deces, eliberat pe numele sau, la cererea sotiei. continuă pe Adevărul

Ce au decis judecatorii in cazul mortului viu din Vaslui, dat disparut de sotie desi traia de 19 ani in Turcia

Judecatoria Barlad s-a pronuntat marti, 3 iulie, in dosarul in care un barbat de 63 de ani a solicitat instantei sa ia act ca traieste si sa dispuna anularea certificatului de deces, eliberat pe numele sau, la cererea sotiei.

Vasluianul declarat mort a cstigat procesul n care solicita sa i se recunoasca faptul ca traieste

Barbatul din Vaslui, declarat mort, desi e viu, a obtinut, marti, o sentinta prin care instanta a admite faptul ca este in viata, relateaza Mediafax. Asta, dupa ce in luna martie Tribunalul Vaslui a respins cererea de anulare a declararii decesului.

Si-a recuperat viata! Vasluianul declarat mort a castigat procesul prin care a solicitat sa i se recunoasca faptul ca este viu

Barbatul din Vaslui care a fost declarat mort de judecatori, desi este in viata, a obtinut, marti, o decizie prin care instanta recunoaste faptul ca traieste, informeaza Mediafax. Constantin Reliu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )