Libnet.ro
UNICEF

20:30

De ce a decis maestrul Mircea Diaconu sa intre in politica

Antena3 Antena3,
De ce a decis maestrul Mircea Diaconu sa intre in politica

Mircea Diaconu a explicat, in cadrul emisiunii QA, motivul pentru care a decis sa intre in politica. Nu pot sa stau in papuci cand sunt probleme cu natia mea, cu tara mea. Cand cineva inchide. continuă pe Antena3

Mircea Diaconu, la QA. Mi se pare un stat normal acela in care cetateanul este egal cu statul

Maestrul Mircea Diaconu, cel pe care oamenii lui Basescu se dau peste cap sa nu-l lase sa candideze, a venit in emisiunea QA pentru a vorbi despre cursa nebuna in care a intrat, sa stranga, in doar 5 zile,.

Mircea Diaconu, la QA. Nu pot sa stau in papuci cand sunt probleme cu tara mea

Maestrul Mircea Diaconu, cel pe care oamenii lui Basescu se dau peste cap sa nu-l lase sa candideze, a venit in emisiunea QA pentru a vorbi despre cursa in care a intrat, sa stranga, in doar 5 zile, 100.

Mircea Diaconu si Dan Sova, in aceasta seara la QA

Sambata seara, Alessandra Stoicescu v-a pregatit doua exclusivitatiincendiare. De la ora 21, maestrul Mircea Diaconu, cel pe care oamenii lui Basescu se dau pestecap sa nu-l lase sa candideze, vine sa.

Mircea Diaconu: Nu pot sa stau in papuci cand sunt probleme cu natia mea, cu tara mea

Mircea Diaconu a explicat, in cadrul emisiunii QA, motivul pentru care a decis sa intre in politica. Nu pot sa stau in papuci cand sunt probleme cu natia mea, cu tara mea. Cand cineva inchide.

Mircea Diaconu a demisionat din PNL. Politicianul va candida ca independent la europarlamentare

Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu a anuntat ca si-a dat demisia din partid si va candida independent la alegerile europarlamentare, informeaza Mediafax. Am decis sa-mi dau demisia pentru a putea candida ca.

Adina Anghelescu: Mircea Diaconu, persoana incomoda pentru cei care vor ca el sa stea pe tusa

Jurnalista Adina Anghelescu a vorbit, vineri, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei despre retragerea lui Mircea Diaconu din Partidul National Liberal si despre candidatura acestuia la alegerile europarlamentare.

Campania de semnaturi a lui Mircea Diaconu. Dan Voiculescu: Solicit sa se sustina candidatura lui Diaconu

Omul de afaceri Dan Voiculescu solicita populatiei sa se alature lui Mircea Diaconu in demersul sau de a candida la alegerile europarlamentare ca independent. Fiica actorului, Ana Diaconu, a prezentat, la Antena 3, locurile in care romanii isi pot arata solidaritatea fata de Diaconu printr-o semnatura.

Mircea Diaconu si-a dat demisia din PNL. Va candida ca independent la europarlamentare.

Mircea Diaconu a demisionat, miercui, din Partidul National Liberal, dupa ce a fost retras de pe lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, conform Realitatea TV. Seful organizatiei locale Curtea de Arges a precizat ca Diaconu va candida independent la europarlamentare. Citeste si: Mircea Diaconu, exclus de pe lista PNL la europarlamentare Marti, Diaconu a fost exclus de pe lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare, dupa ce Agentia Nationala de Integritate ANI) a aratat .

Mircea Diaconu strange semnaturi pentru candidatura la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu are la dispozitie cinci zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca.

Mircea Diaconu si-a dat demisia din PNL. Va candida independent la europarlamentare.

Mircea Diaconu a demisionat, miercui, din Partidul National Liberal, dupa ce a fost retras de pe lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, conform Realitatea TV. Seful organizatiei locale Curtea de Arges a precizat ca Diaconu va candida independent la europarlamentare. Citeste si: Mircea Diaconu, exclus de pe lista PNL la europarlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )