Libnet.ro
UNICEF

23:30

Zi decisiva la ONU pentru Romania

Antena3 Antena3,
Zi decisiva la ONU pentru Romania

Adunarea Generala a ONU stabileste vineri, 7 iunie prin vot secret cinci noi membri ai Consiliului de Securitate, in cadrul unor alegeri ale caror rezultate sunt partial predeterminate, iar noua componenta a. continuă pe Antena3

Anunt ingrijorator despre pensii. Comisia Europeana trage un semnal de alarma pentru Romania

Probleme pentru pensionari! Noua Lege a pensiilor ii va afecta, conform Comisiei Europene in Recomandarile de tara pentru Romania. Ce se va schimba pentru acestia si cum vor fi afectate pensiile? Noua Lege a pensiilor da mari batai de cap pensionarilor Comisia Europeana in Recomandarile de tara pentru Romania arata faptul ca noua Lege a [] .

KLAUS IOHANNIS: Partidele parlamentare, invitate la un pact pentru Romania europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca invita partidele parlamentare sa semneze un acord national pentru Romania europeana.

Comisia Europeana, atentionari pentru Romania

Comisia Europeana a publicat pachetul de actiuni in constatarea neindeplinirii obligatiilor infringement) pentru iunie. Romania figureaza la trei dintre capitole. Comisia a decis astazi sa initieze.

Previziuni iNFIORATOARE pentru Romania! Maria Ghiorghiu a avut o PREMONITIE SUMBRA! Ce se va intampla in BISERICA

Maria Ghiroghiu, cea care a devenit cunoscuta pentru previziunile pe care le face, a transmis noi informatii despre o tragedie! in aceasta dimineata in zori, m-a trezit un glas care spunea tare revoltat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )