Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zi decisiva pentru Kovesi. CCR hotaraste azi daca Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA

Adevărul Adevărul,
Zi decisiva pentru Kovesi. CCR hotaraste azi daca Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA

Curtea Constitutionala CCR) va stabili azi daca exista un conflict juridic de natura constitutionala intre presedintele Klaus Iohannis si Guvern, dupa ce seful statului a refuzat sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi la propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader. in cazul in care CCR va da dreptate Guvernului, Iohannis va fi obligat sa o demita pe sefa DNA. continuă pe Adevărul

Zi decisiva pentru Kovesi

Decizia Curtii Constitutionale privind solutionarea conflictului juridic de natura constitutionala intre ministrul Justitiei si presedintele Klaus Iohannis si intre Guvern si presedinte, in subsidiar, ca urmare a respingerii de catre seful statului a cererii de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, este asteptata astazi.

Zi decisiva pentru soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Zi decisiva pentru sefa DNA, in razboiul dintre Ministerul Justitiei si Presedintie, declansat cererea de revocare a acesteia. Curtea Constitutionala ar putea anunta azi decizia in conflictul.

Basescu anunta de pe acum decizia Curtii Constitutionale in cazul revocarii lui Kovesi: CCR nu poate face din presedinte un notar!

Fostul presedinte Traian Basescu a anticipat, duminica seara, decizia pe care o va da Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) in cazul dreptului sefului statului de a refuza revocarea sefei DNA. Basescu.

Interes urias pentru decizia CCR. Site-ul institutiei a picat

Interes urias pentru decizia Curtii Constitutionale, in ceea ce priveste revocarea Laurei Codruta Kovesi. Dupa anuntul ca exista un conflict de natura juridica in acest caz si ca urmeaza.

Saptamana decisiva pentru soarta lui Liviu Dragnea

Maine va fi o zi cruciala pentru Liviu Dragnea. Magistratii de la ICCJ urmeaza sa dea sentinta in dosarul in care procurorii DNA cer 10 ani de inchisoare pentru liderului PSD. O decizie de condamnare ar fi.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea! inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta sentinta in dosarul in care liderul PSD este acuzat de instigare la abuz in serviciu

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, marti, o prima decizie in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in.

Liiceanu pregateste o CARTE OMAGIU pentru Kovesi, in anul in care tot mai multe voci cer DEMITEREA sefei DNA

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Dicrectiei Nationale Anticoruptie DNA), ajunge subiect de carte. Editura Humanitas, condusa de celebrul filosof Gabriel Liiceanu, unul dintre intelectualii care o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )