Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizia autoritatilor dupa incidentul de la Scoala generala nr. 133 din Capitala

Playtech Playtech,
Decizia autoritatilor dupa incidentul de la Scoala generala nr. 133 din Capitala

Scoala 133 a fost evacuata de urgenta ieri, dupa ce elevii si profesorii au simtit un gaz toxic. Din nefericire, o fetita a fost transportata la Spitalul Marie Curie. Decizia autoritatilor dupa incidentul de la Scoala generala nr. 133 din Capitala Ieri, in capitala, la Scoala generala 133, au fost evaluati medical 23 de copii, . continuă pe Playtech

Dosar penal in rem, dupa ce mai multi copii de la Scoala 133 din Capitala au ajuns la spital. Elevii au inceput sa se simta rau, in urma unei dezinsectii

Politia a deschis un dosar penal in rem pentru vatamare corporala, dupa ce mai multi elevi de la Scoala nr. 133 din Capitala au inceput sa se simta rau, in urma unei dezinsectii care a fost efectuata in.

Contractul cu firma de dezinfectie de la Scoala nr. 133 din Capitala a fost reziliat. Primarul Daniel Baluta: Vrem sa contractam alta societate comerciala pana maine (VIDEO)

Daniel Baluta, primarul Sectorului 4 din Capitala, a anuntat, miercuri, ca a reziliat contractul cu firma care a realizat dezinfectia de la Scoala nr. 133, precizand ca a decis si demararea in regim de.

Noi detalii in cazul elevilor de la scoala din Capitala, care au acuzat stare de rau dupa dezinsectie. 18 elevi au fost dusi la spital

Nu mai putin de 500 de elevi de la Scoala Generala 133 din Capitala au fost evacuati dupa ce mai multi copii au inceput sa se simta rau. 23 dintre ei avut nevoie de ingrijiri medicale, 18copii au fost dusi de urgenta la spital.

Scoala 133 din Capitala va fi inchisa pentru trei zile: 18 elevi au ajuns la spital cu simptomele unei intoxicatii

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti a decis ca Scoala 133 din Capitala sa fie inchisa pentru 72 de ore, dupa ce mai multi elevi au inceput sa se simta rau, in urma unei dezinsectii.

Primaria Sectorului 4 a reziliat contractul cu firma care a facut igienizarea Scolii 133 din Capitala

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat miercuri ca primaria a reziliat contractul cu firma care s-a ocupat de igienizarea Scolii 133 din Capitala.

Opt elevi de la scoala 133 unde au fost probleme dupa dezinfectie sunt internati in spital Daniel Baluta: Am reziliat contractul cu firma care a facut dezinfectia UPDATE

Opt dintre elevii de la Scoala nr. 133 din Capitala sunt internati in spital. Inspectoratul Scolar al Municipiului arata ca 5 dintre 16 elevi care au fost dusi la Spitalul Grigore Alexandrescu sunt inca internati. La Spitalul Marie Curie s-au prezentat in total 6 elevi, iar dintre acestia 3 elevi au fost internati, iar 3 dintre ei au fost consultati de medici.

Baluta: Am reziliat contractul cu firma care a facut igienizarea la Scoala nr. 133

Primarul sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat ca a reziliat contractul cu firma care a facut igienizarea la Scoala nr. 133, unde mai multi elevi au avut probleme de respiratie si au fost transportati la spital.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )