Libnet.ro
UNICEF

22:30

Decizia care poate arunca in aer coalitia. Liderii ALDE hotarasc daca o vor sustine pe Dancila la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Decizia care poate arunca in aer coalitia. Liderii ALDE hotarasc daca o vor sustine pe Dancila la prezidentiale

Liderii ALDE iau astazi o decizie care poate da totul peste cap. Acestia trebuie sa spuna clar daca merg mai departe cu Calin Popescu Tariceanu in cursa pentru prezidentiale sau o sustin pe Viorica. continuă pe Antena3

Ultima vizita a lui Nicolae Ceausescu in strainatate, inainte sa moara. Decizia care l-a costat viata

Ultima vizita a lui Nicolae Ceausescu in strainatate a fost invaluita de multe controverse, toate nascute din secretomania tipica regimurilor totalitare si a colosalei prapastii dintre nomenclatura si romanii de rand. in luna in care dictatorul avea sa-si afle sfarsitul, a mers in Iran. Decizia pe care a luat-o apoi, l-a costat viata. Romanii inca .

CEx-ul PSD de maine poate arunca in aer partidul si guvernarea

Viorica Dancila nu are nici pe departe anvergura politica si forta manageriala a lui Dragnea. Aterizata in functia de sef al PSD fara merite deosebite si fara un istoric in partid, Dancila n-are sanse sa duca PSD in turul doi la prezidentiale. Iar un scor penibil in primul tur, ar scoate partidul din cursa pentru locale si parlamentare. Dancila va juca maine cu demisia din functia de premier pe masa.

Digi24: Boala fara simptome, dar foarte grava, care poate fi confundata cu oboseala de la serviciu

O boala care nu are simptome acapareaza tot mai multi oameni din zonele sarace. E vorba de hepatita C. Pentru a depista bolnavii, autoritatile ar trebui sa testeze toata lumea din aceste zone. O astfel de campanie a inceput in Bucuresti, in cartierele Rahova si Ferentari. Rezultatele sunt ingrijoratoare: un sfert dintre persoanele carora li s-au facut analize sunt infectate cu virusul hepatitei C.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )