Libnet.ro
UNICEF

01:06

Decizia in cazul incompatibilitatii lui Roman, amanata de Comisia Juridica a Camerei

Antena3 Antena3,
Decizia in cazul incompatibilitatii lui Roman, amanata de Comisia Juridica a Camerei

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a amanat, luni, o decizie in privinta incompatibilitatii deputatului PNL Petre Roman, urmand sa ceara Biroului Permanent sa solicite ANI un punct de vedere privind. continuă pe Antena3

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor amana decizia in cazul incompatibilitatii lui Petre Roman

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a amanat, luni, o decizie in privinta incompatibilitatii deputatului PNL Petre Roman, urmand sa ceara Biroului Permanent sa solicite ANI un punct de vdere privind.

Conducerea Camerei Deputatilor: Comisia Juridica va elabora in trei zile raportul in cazul Elena Udrea

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va elabora in trei zile raportul asupra cererii DNA privind inceperea urmaririi penale in cazul Elena Udrea, a stabilit, luni, Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, potrivit Mediafax.

Comisia juridica discuta marti incuviintarea urmarii penale impotriva lui Ion Ariton si lui Varujan Vosganian

Solicitarile procurorilor DNA si DIICOT de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian vor fi discutate marti in comisia juridica, a declarat senatorul PSD Ovidiu Dontu, vicepresedintele Comisiei.

Comisia juridica va elabora in trei zile raportul asupra cererii DNA privind inceperea urmaririi penale in cazul Elena Udrea

UPDATE- Deputatii din Comisia Juridica vor analiza cererea DNA de urmarire penala a Elenei Udrea si vor prezenta un raport in cel mult trei zile. Procurorii o acuza pe Udrea de abuz in serviciu, tentativa de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2882 seconds )