Libnet.ro
UNICEF

07:30

Decizia luata de Andreea Marin dupa ce hotii i-au spart casa

Antena3 Antena3,
Decizia luata de Andreea Marin dupa ce hotii i-au spart casa

Trei hoti le-au spart casa, iar ei sunt absolut hotarati sa nu mai treaca niciodata prin asa ceva. Andreea Marin si sotul ei, Tuncay Ozturk, au decis sa sporeasca masurile de securitate la vila din Pipera,. continuă pe Antena3

Ce decizie a luat Andreea Marin dupa ce trei hoti i-au spart casa

Andreea Marin si sotul ei, Tuncay Ozturk, au decis sa sporeasca masurile de securitate la vila din Pipera, dupa ce trei hoti le-au spart casa zilele trecute, scrie Click. Cuplul a apelat deja la o firma care le.

Ce masura de siguranta au luat Andreea Marin si sotul ei, dupa ce le-a fost sparta casa

Andreea Marin si sotul ei, medicul turc Tuncay Ozturk, au apelat la o firma care le va pazi locuinta non-stop, astfel incat sa nu se mai repete incidentul de sambata, cand trei barbati mascati, inarmati cu rangi le-au spart casa.

Andreea Marin a intrat aseara in casa. I-a venit sa tipe de GROAZA cand a deschis usa

Vineri seara, un incident teribil s-a petrecut. Casa Andreei Marin a fost sparta de hoti, dupa ce in presa au aparut articole defaimatoare la adresa vedetei, din cauza problemelor acesteia cu Fiscul, scrie.

Reactia Andreei Marin dupa ce i-a fost sparta casa

Mi se pare cel putin ciudat ca atacul hotilor de azi-noapte vine dupa seria de articole pline de speculatii neadevarate, aparute ieri in presa si preluate de televiziuni. Este trist ca se intampla astfel si ca nimeni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )