Libnet.ro
UNICEF

18:00

Decizie importanta a CE: din 2014, taxarea in roaming va deveni istorie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Decizie importanta a CE: din 2014, taxarea in roaming va deveni istorie

Comisia Europeana a votat sa renunte la taxarea in roaming in cadrul tarilor membre UE incepand cu 1 iulie 2014. continuă pe Wall-Street Ro

Niels Schnecker, viitorul sef de campanie al lui Antonescu la prezidentialele din 2014.

Realizatorul TV Niels Schnecker ar putea fi desemnat viitor sef de campanie electorale a lui Crin Antonescu pentru alegerile prezidentiale din 2014, informeaza Romania TV. Niels Schnecker ar urma sa renunte la postul din trustul Intact al lui Dan Voiculescu la sfarsitul lunii iunie astfel incat sa preia apoi coordonnarea campaniei pentru Cotroceni a presedintelui PNL. La alegerile prezidentiale din 2009, Crin Antonescu l-a avut ca sef de campanie pe Romeo Stavarache, primarul liberal al .

Majorari salariale anuale, din 2014, pentru unii functionari

Salariile bugetarilor vor fi majorate anual prin noua lege a salarizarii, incepand cu 2014, in mod etapizat si succesiv, dar numai pentru anumiti functionari, respectiv aceia al caror salariu de incadrare este mai mic decat cel care va rezulta prin aplicarea noii legi, informeaza Mediafax.

Propuneri la noua lege a salarizarii: majorari anuale din 2014, dar pentru unii functionari

Salariile bugetarilor vor fi majorate anual prin noua lege a salarizarii, incepand cu 2014, in mod etapizat si succesiv, dar numai pentru anumiti functionari, respectiv aceia al caror salariu de incadrare este mai mic decat cel care va rezulta prin aplicarea noii legi, se arata intr-un document obtinut de Mediafax.

Ce functionari ar putea primi majorari salariale din 2014.

Salariile bugetarilor vor fi majorate anual prin noua lege a salarizarii, incepand cu 2014, se arata intr-un document obtinut si prezentat in exclusivitate de Mediafax. Majorarile salariale se vor face in mod etapizat si succesiv, dar numai pentru anumiti functionari, respectiv aceia al caror salariu de incadrare este mai mic decat cel care va rezulta prin aplicarea noii legi. Prin noua lege a salarizarii personalului platit din fonduri publice pregatita de Guvern pentru 2014 si anii .

Putini constructori mai rezista competitiei pentru fondurile europene din 2014-2020

Firmele de constructii sunt decapitalizate din cauza datoriilor mari pe care inca le mai au de recuperat de la autoritatile publice, iar investitiile noi sunt putine in acest an.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )