Libnet.ro
UNICEF

18:00

Decizie importanta luata de Dacian Ciolos in ultimele zile de mandat: Guvernul recomanda Parlamentului interzicerea pentru 10 ani a exploatarilor miniere pe baza de cianuri

B1 B1,
Decizie importanta luata de Dacian Ciolos in ultimele zile de mandat: Guvernul recomanda Parlamentului interzicerea pentru 10 ani a exploatarilor miniere pe baza de cianuri

Exploatarea resurselor de la Rosia Montana ar putea fi oprite. Guvernul a propus un moratoriu prin care interzice pentru 10 ani folosirea cianurilor in minerit. in aceasta perioada ar trebuie sa se. continuă pe B1

Sotia lui DACIAN CIOLOS a facut SHOW pe o scena din Oradea! Aproximativ 2.000 de persoane au CANTAT alaturi de VALERIE (VIDEO)

Sotia lui Dacian Ciolos, Valerie, a cantat sambata seara, pe o scena din Oradea, unde s-au adunat aproximativ 2. 000 de persoane. Valerie Ciolos si cei 2. 000 de oameni au cantat in.

Dacian Ciolos: in numele Guvernului Romaniei am transmis deplina compasiune fata de familiile victimelor cumplitului atac din Berlin

Prim ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, a transmis, marti dimineata, o scrisoare cancelarului federal Angela Merkel, in care exprima solidaritatea fata de poporul german si sincere condoleante familiilor victimelor tragicului atac din Berlin.

Mesajul premierului Dacian Ciolos dupa decesul lui Constantin Stroe

Intr-o postare pe Facebook de duminica dimineata, premierul Dacian Ciolos afirma ca fostul director general al producatorului auto Dacia Constantin Stroe, care a incetat din viata sambata, a fost un profesionist dedicat fabricii de automobile de la Mioveni .

Kilogramele in plus, pericolul din perioada sarbatorilor: Ce sfaturi ofera nutritionistii pentru a avea o silueta de invidiat chiar si dupa festinul din ultimele zile ale anului(VIDEO)

Craciunul se apropie si aduce cu el pericolul kilogramelor in plus. Devine tot mai greu pentru romani sa tina la distanta grasimile, mai ales ca fiecare masa, atat in familie, cat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )