Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ce decizie a luat Simona Halep in privinta lui Toni Iuruc pentru turneul din Dubai. Sportiva a explicat tot

Playtech Playtech,
Ce decizie a luat Simona Halep in privinta lui Toni Iuruc pentru turneul din Dubai. Sportiva a explicat tot

Simona Halep este intr-o forma de invidiat, drept pentru care a decis sa participe la unul dintre cele mai importante turnee de tenis de la inceputul acestui an, ce va avea loc in Dubai. Ce decizie a luat in privinta partenerului sau, Toni Iuruc? Ce decizie a luat Simona Halep in privinta lui Toni Iuruc . continuă pe Playtech

Schimb de replici intre Ilie Nastase si Simona Halep. A luat-o razna complet

S-a intamplat si neprevazutul! Ilie Nastase i-a aruncat bomba lui Halep, iar ea a raspuns in consecinta. De la ce au pornit discutiile intre cei doi si ce a avut sa-i reproseze fostul jucator de tenis campioanei? Schimb de replici intre Ilie Nastase si Simona Halep Simona Halep va participa in cursul saptamanii viitoare la .

Vladuta Lupau si-a pus fanii in cap, dupa ce s-a pozat cu Simona Halep! De ce s-au revoltat oamenii

Vladuta Lupau a intrat din nou in gura fanilor. De data asta, totul a pornit de la o fotografie alaturi de Simona Halep. Ce au sesizat acestia si ce nu le-a convenit? Criticile urmaritorilor din mediul online ai cantaretei au fost extrem de dure. Vladuta Lupau, cearta cu fani de la o poza cu Simona .

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile WTA Dubai. Amintiri neplacute de la singurul duel direct de pana acum

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, va da peste Ons Jabeur, locul 45 mondial, in optimile WTA Dubai - competitie pe care sportiva noastra o castiga in anul 2015. Tenismena tunisiana, beneficiara a unui.

WTA Dubai: Adversara pe care Simona Halep o va intalni in turul doi

Simona Halep a aflat, luni, numele adversarei pe care o va intalni in turul doi al turneului WTA de la Dubai, competitie care face parte din categoria Premier.

Simona Halep a fost invinsa categoric in primul tur la Dubai, in proba de dublu

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Simona Halep si germanca Julia Goerges a fost invinsa fara drept de apel de cuplul Makoto Ninomiya Japonia)Zhaoxuan Yang China) cu 6-2, 6-1, luni, in prima runda din proba de dublu a turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2. 670 dolari. Ninomiya si Yang s-au impus in doar 51 de minute de joc.

Simona Halep, debut cu stangul la Dubai

Jucatoarea Simona Halep a inceput cu o infrangere aventura din Dubai.

Simona Halep, eliminata de la Dubai. Romanca avea planuri mari pentru acest turneu

Desi era intr-o forma de invidiat, din punct de vedere fizic, a participat la turneul de tenis din Dubai, insa fara noroc, fiind eliminata. Sportiva a facut pereche cu nemtoaica Julia Georges. Cele doua au pierdut in fata grupului format din Makoto Ninomiya si Zhaoxuan Yang. Perechea asiatica s-a impus in doua seturi, in mai .

WTA Dubai: Simona Halep, eliminata in turul intai al probei de dublu

Perechea Simona Halep Julia Goerges a parasit turneul Premier de la Dubai inca din runda inaugurala, cele doua pierzand confruntarea cu dublul Makoto Ninomiya Zhaoxuan Yang.

WTA Dubai: Simona Halep, eliminata in turul intai al probei de dublu

Perechea Simona Halep Julia Goerges a parasit turneul Premier de la Dubai inca din runda inaugurala, cele doua pierzand confruntarea cu dublul Makoto Ninomiya Zhaoxuan Yang.

WTA: Romania, cinci jucatoare in TOP 100; Simona Halep se mentine pe 2

Romania are in aceasta saptamana 5 jucatoare in Top 100 WTA, cel mai important salt avandu-l Patricia Maria Tig se afla pe 84, dupa ce a urcat 21 de pozitii). Simona Halep se mentine pe locul 2, cu 5. 796 de puncte acumulate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3307 seconds )