Libnet.ro
UNICEF

15:30

Decizie de neinteles din partea lui Cosmin Contra inaintea asaltului final pentru EURO 2020

Online Sport Online Sport,
Decizie de neinteles din partea lui Cosmin Contra inaintea asaltului final pentru EURO 2020

Selectionerul Cosmin Contra isi joaca postul in meciurile cu Suedia si Spania, ultimele din campania de calificare la EURO 2020. continuă pe Online Sport

Lotul Romaniei pentru meciurile cu Suedia si Spania. Pe cine va miza selectionerul Cosmin Contra

Selectionerul Cosmin Contra a anuntat, vineri, lotul de 25 de jucatori convocati pentru partidele cu Suedia si Spania, din cadrul preliminariilor pentru EURO 2020.

Euro 2020: Dubla decisiva cu Suedia si Spania - Ce jucatori a convocat Cosmin Contra

Cosmin Contra a anuntat, vineri, lotul cu care va aborda meciurile decisive de calificare la Euro 2020. Astfel, selectionerul a selectat 25 de jucatori pentru dubla cu Suedia si Spania. Printre cei care vor reveni la prima reprezentativa se numara Constantin Budescu si Denis Alibec ambii de la Astra Giurgiu).

Mircea Badea, lovitura din partea lui Malin Bot! Ce se intampla cu cei 250.000 de euro ceruti de prezentatorul Antena 3

Mircea Badea a primit o lovitura dura din partea lui Malin Bot. Dupa ce a castigat in prima instanta procesul in care prezentatorul de la Antena 3 i-a cerut despagubiri in valoare de 250. 000 de euro, Malin Bot a mai obtinut o victorie si la Curtea de Apel Bucuresti. Decizia magistratilor nu este definitiva si .

Cine este Ramona Bruynseels, candidatul din partea PPU, la presedintia Romaniei

Ramona Ioana Bruynseels s-a nascut pe 14 februarie1980,Cluj-Napoca,RS Romania. Este un politician roman, de profesie jurist, candidat la presedintia Romanieidin partea PPU. Ramona Bruynseels candidat la prezidentiale din partea PPU in perioada 19982002 a urmat cursurile Facultatii de Drept de la Universitatea Crestina Dimitrie CantemirdinCluj-Napoca. Ulterior a urmat un program de masterat la aceeasi .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )