Libnet.ro
UNICEF

17:30

Decizie radicala luata de Ilie Nastase dupa esecul zdrobitor de la Alegerile Europarlamentare

Online Sport Online Sport,
Decizie radicala luata de Ilie Nastase dupa esecul zdrobitor de la Alegerile Europarlamentare

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a ajuns la capatul liniei ca politican dupa ziua de 26 mai cand in Romania au avut loc alegeri pentru Parlamentul European. continuă pe Online Sport

Ilie Nastase renunta la politica dupa rezultatul dezastruos de la europarlamentare: Prefer sa...

Ilie Nastase s-a aflat pe listele europarlamentare din partea UNPR. La alegerile desfasurate duminica, scorul formatiunii politice pentru care a candidat fostul mare tenismen, la fel ca si Anghel Iordanescu, a.

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil. Cum s-a imbracat fosta sotie a lui Ilie Nastase

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil, iar primele imagini cu cei 2 au aparut deja pe retelele de socializare. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a marturisit ca doreste sa aiba un copil, in timp ce Florin a declarat ca este in al noualea cer. Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil [] .

Renault, decizie radicala pentru Dacia. Se va schimba clasamentul constructorilor de masini, la nivel mondial

Dacia ar putea sa devina altfel decat o stii in acest moment, datorita unei decizii a Renault. O intelegere facuta de francezi ar putea transforma masina romaneasca intr-un automobil cum vezi in Occident, dar speram ca la preturile actuale. Decizia de pe urma careia ar putea profita din plin Dacia este fuziunea dintre Renault si [] .

SONDAJ Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?

Rezultatele foarte slabe ale PSD in alegerile europarlamentare a declansat deja lupta pentru putere in PSD. Iar luni liderul actual al partidului, Liviu Dragnea, primeste sentinta in dosarul angajarilor fictive. Sondaj HotNews. ro: Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?.

Reactia lui Adrian Nastase dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: imi pare rau pentru ce indura

Fostul premier Adrian Nastase a comentat, pe blogul personal, subiectul legat de condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul DGASPC Teleorman. El a scris ca ii pare rau pentru ce indura Dragnea si ca stie ce inseamna umilinta unei condamnari. Ce a scris Adrian Nastase pe [] .

Sotia lui Mihai Constantinescu a luat o decizie radicala! Medicii au refuzat-o categoric

In urma cu aproape doua saptamani, Mihai Constantinescu a fost internat de urgenta in spital, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator si a intrat in coma. Tinut in viata doar de aparate, Mihai.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )