Libnet.ro
UNICEF

08:30

Decizie soc la OMV Petrom! Mariana Gheorghe a DEMISIONAT de la conducerea companiei, dupa 12 ani

B1 B1,
Decizie soc la OMV Petrom! Mariana Gheorghe a DEMISIONAT de la conducerea companiei, dupa 12 ani

Mariana Gheorghe a renuntat la conducerea OMV Petrom dupa 12 ani de mandat. Christina Verchere va prelua functia de presedinte al Directoratului si de director general executiv CEO) al companiei. Dupa 12. continuă pe B1

OMV Petrom confirma informatia HotNews.ro: Consiliul de Supraveghere a schimbat-o pe Mariana Gheorghe din functia de director general/ Noul sef al OMV Petrom va fi pentru prima oara in istoria companiei un cetatean strain

Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom anunta printr-un comunicat transmis bursei ca a schimbat-o marti pe Mariana Gheorghe din functia de CEO al companiei, noul sef urmand sa fie Christina Verchere, actualul presedinte regional- Asia Pacific al companiei petroliere britanice BP. Astfel a fost confirmata informatia HotNews. ro potrivit careia Mariana Gheorghe ar putea fi inlocuita cu Christina Verchere. Mandatul Marianei Gheorghe urma sa expire in 17 aprilie 2019.

Scenariu de lucru: Mariana Gheorghe ar putea fi schimbata de la sefia OMV Petrom cu o reprezentanta a companiei petroliere britanice BP/ Seful OMV, Rainer Seele, s-a intalnit astazi cu premierul si cu presedintele

Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom ar putea decide marti inlocuirea Marianei Gheorghe din functia de CEO, au declarat pentru HotNews. ro surse din domeniu. Una dintre propunerile avansate de catre compania austriaca OMV, actionarul majoritar al OMV Petrom, este Christina Verchere, actualul presedinte regional- Asia Pacific al companiei petroliere britanice BP. De altfel, seful OMV a discutat azi cu premierul Tudose si presedintele Iohannis si a anuntat o crestere a gradului de internationalizare a Petrom. Situatia la sefia companiei e insa fluida si e posibila o schimbare de ultim moment, astfel incat Mariana Gheorghe sa ramana CEO.

EXCLUSIV Astazi se decide daca Mariana Gheorghe, unul dintre cei mai longevivi CEO romani, pleaca din fruntea OMV Petrom

Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom se va intruni in aceasta dupa-amiaza intr-o sedinta care nu a fost anuntata public. Pe ordinea de zi s-ar discuta inlocuirea Marianei Gheorghe 61 de ani), directorul general al companiei. Ea detine acest mandat incepand cu 15 iunie 2006.

Mariana Gheorghe, schimbata de la sefia OMV Petrom. Christina Verchere ii ia locul

Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom SA a numit-o marti pe Christina Verchere in functia de presedinte al Directoratului si director general executiv CEO) al companiei, aceasta urmand sa preia.

Mariana Gheorghe a renuntat la sefia OMV Petrom, dupa mai mult de 10 ani. Cine ii preia mandatul

Mariana Gheorghe a renuntat marti la sefia OMV Petrom, functie pe care o detine de peste 10 ani, urmand sa ii ia locul Christina Verchere, actualul presedinte regional - Asia Pacific al companiei petroliere britanice BP.

Mariana Gheorghe, inlocuita dupa un deceniu la sefia Petrom cu un fost executiv BP

Mariana Gheorghe a renuntat la functia de Presedinte al Directoratului si CEO Petrom, sefa din ultimii 12 ani a companiei petroliere fiind inlocuita de Christina Verchere foto), care anterior a ocupat mai multe functii de conducere in cadrul.

Christina Verchere, noul CEO OMV Petrom, cel tarziu din mai

ACTUALIZARE 16:41 Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom a numit-o pe Christina Verchere in functia de Presedinte al Directoratului si Director General Executiv CEO) al OMV Petrom. -------- Schimbarea conducerii OMV Petrom a fost pe lista de discutii a intalnirii de azi dintre conducerea OMV si presedintele Klaus Iohannis, potrivit surselor noastre.

Salt de 6,84% pentru OMV Petrom, in contextul cresterii cotatiei petrolului

Primele trei zile de tranzactionare ale anului 2018 au fost prielnice pentru titlurile OMV Petrom SNP), cotatia grupului petrolier urcand in fiecare sedinta din acest an.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2031 seconds )