Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie socanta in cazul celor 139 de romani veniti din Italia, care ar putea fi infectati cu coronavirus. ii credem pe cuvant

Playtech Playtech,
Decizie socanta in cazul celor 139 de romani veniti din Italia, care ar putea fi infectati cu coronavirus. ii credem pe cuvant

Criza virusului coronavirus, cel putin la nivel european, a intrat inr-o nou faza. in acest moment in Italia au fost declarate oficial 140 de cazuri de infectie si 4 morti. Autoritatile romane anunta pe canalele oficiale avertizarea ca flagelul provocat decoronavirus va ajunge si in Romania. Problema este ca s-ar putea sa fiajuns deja. Decizie . continuă pe Playtech

Meghan Markle si printul Harry, riposta la Casa Regala. Decizie socanta, luata de cei doi

Printul Harry si sotia sa Meghan Markle, renunta la rangul lor din cadrul Casei Regale. Decizia i-a uimit pe toti, conform unor informatii scrise in presa britanica. Ce au ripostat ducii la Casa Regala? Meghan Markle si printul Harry, riposta la Casa Regala Conform unui purtator de cuvant al Ducelui si a Ducesei de Sussex, .

Firea:Cei doi romani veniti din China, care au fost izolati, sunt sanatosi

Cei doiromaniintorsidinChina,careau fostizolati14 zile in cladirea pusa la dispozitia autoritatilor de Primiria Capitalei sunt sanatosi. in acest moment mai sunt in carantina sase persoane venite de pe vasul decroaziera.

Firea: Cei doi romani intorsi din China, care au fost izolati 14 zile, sunt sanatosi

Cei doi romani intorsi din China, care au fost izolati 14 zile in cladirea pusa la dispozitie de Primaria Capitalei, sunt sanatosi, a anuntat primarul Gabriela Firea pe pagina de Facebook. in carantina au ramas cele 6 persoane venite de pe vasul de croaziera.

Ce pensie primesti de la stat, chiar daca nu ai cotizat. Ministrul Muncii, decizie crunta pentru mii de romani

Veste buna pentru cei care n-au muncit o zi in viata lor! Statul roman le plateste si acestora dreptul la pensie. De-a lungul timpului, partidele au fluturat Legea Pensiilor pe sub nasul alegatorilor, dar, probabil, cel mai bine si mai bine dintre toate partidele care au facut asta a facut-o PSD. Cat iei pe luna .

Cei doi romani intorsi din China, care au fost izolati 14 zile, sunt sanatosi

Cei doiromaniintorsidinChina,careau fostizolati14 zile,suntsanatosi. Amintim va barbatii au cerut repatrierea din orasul chinez Wuhan, acolo unde.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )