Libnet.ro
UNICEF

14:15

Decizie de ultima ora: Airbnb elimina ofertele pentru anumite locuinte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Decizie de ultima ora: Airbnb elimina ofertele pentru anumite locuinte

Airbnb a anuntat ca nu va mai prezenta oferte din coloniile israeliene din Cisiordania. Decizia afecteaza circa 200 de oferte si va intra in vigoare in zilele urmatoare. continuă pe Wall-Street Ro

TRAGEDIE la Exatlon: A cedat in DIRECT! DECIZIE de ultima ora privind emisiunea

Momente cumplite pentru iubita lui Iulian Pitea! Ana Laura Gonzalez de la Exatlon Mexic a fost la un pas de eliminare. Ana a intrat la duel si a fost pe cale sa fie eliminata scrie wowbiz. ro. Din.

Modificare de ULTIMA ORA a Codului Rutier: Ce trebuie sa faci URGENT daca a nins in localitatea ta! Amenzile sunt uriase!

Codul rutier se anunta mai exigent pentru sezonul de iarna. Oprirea neregulamentara poate scoate din buzunarele soferilor romani o suma cuprinsa intre 250 de lei si 275 de lei, iar stationarea este.

GREVA METROU. Anunt de ultima ora facut de primarul Capitalei, Gabriela Firea

GREVA METROU Primarul general Gabriela Firea solicita Ministerului Transporturilor sa gaseasca de urgenta solutii pentru rezolvarea conflictului colectiv de munca al angajatilor Metrorex, astfel incat greva.

Contra pierde un titular important. Absenta de ultima ora in lotul Romaniei

Romania intalneste diseara, de la ora 21. 45, in direct la Pro TV, nationala Muntenegrului, in ultimul meci din Liga Natiunilor.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )