Libnet.ro
UNICEF

15:15

Decizie de ultima ora in cazul Sorinei Sacarin. Ce au anuntat acum autoritatile romane

Playtech Playtech,
Decizie de ultima ora in cazul Sorinei Sacarin. Ce au anuntat acum autoritatile romane

Decizia iCCJ in cazul Sorinei Sacarin: Sectia Speciala a incalcat dreptul la libera circulatie al fetei din Baia de Arama data spre adoptie in SUA. Decizie in cazul Sorinei Sacarin Dupa o decizie definitiva care aproba adoptarea Sorinei de cuplul de romani stabiliti in SUA, executorii judecatoresti, insotiti de un procuror din Craiova, au mers . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru romanii care vor vacanta in Grecia. S-a anuntat acum

Din ce in ce mai multi romani au decis, in ultima perioada, sa plece in vacanta in Grecia, ignorand avertismentul medicilor din Romania. Autoritatile elene au facut, insa, anuntul. Iata ce se va intampla cu turismul! Grecii, ingrijorati pentru principala sursa de venit a tarii Desi au deschis granitele pentru turistii romani, grecii sunt ingrijorati .

Raed Arafat, anunt de ultima ora: S-a externat la cerere cu simptome usoare, iar acum este la ATI cu oxigenare 70%!

Raed Arafat a vorbit, luni, despre cazul unui pacient care s-a externat la cerere, in urma cu o saptamana, pentru ca avea simptome usoare, iar acum a ajuns la ATI fara sa poata respira singur. Iar cazul acestui pacient, subliniaza seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, nu este singular. Si alti pacienti COVID-19 externati la cerere s-au confruntat apoi cu probleme grave.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )