Libnet.ro
UNICEF

06:00

Decizie de ultima ora pentru companiile din energie. Tariceanu anunta ce se intampla cu taxa pe lacomie

Adevărul Adevărul,
Decizie de ultima ora pentru companiile din energie. Tariceanu anunta ce se intampla cu taxa pe lacomie

Taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din energie, introdusa prin ordonanta lacomiei, ar putea fi eliminata, a declarat miercuri presedintele Senatului si al ALDE, Calin Popescu Tariceanu. continuă pe Adevărul

TEODOROVICI, DESPRE TAXA PENTRU COMPANIILE DIN ENERGIE: Daca se va modifica, va trebui sa se discute intai in coalitie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, la Digi24, despre eventuala renuntare la taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din energie, ca, daca se va modifica, va trebui sa se discute intai in coalitie si apoi in Guvern.

Teodorovici, despre renuntarea la taxa pentru companiile din energie: Daca se va modifica, va trebui sa se discute intai in coalitie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, la Digi24, despre eventuala renuntare la taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din energie, ca, daca se va modifica, va trebui sa se discute intai in coalitie si apoi in Guvern.

ULTIMA ORA: Negociatorul-sef britanic a pus pe masa doua scenarii pentru finalizarea Brexitului!

Olly Robbins, negociatorul-sef pentru Brexit din Marea Britanie, sustine ca parlamentarii din arhipelag au de ales intre doua scenarii: fie adopta acordul incheiat de premierul Theresa May cu liderii statelor din.

Numarul pensionarilor angajati de companiile din Estul Europei - in crestere

Numarul pensionarilor angajati de companiile din Europa de Est, care cauta cu disperare angajati, este in crestere. Exodul a milioane de muncitori spre tarile bogate din Uniunea Europeana, precum si cresterea economica a condus la goluri mari pe piata muncii din Europa de Est. in acest context, companiile din regiune au majorat salariile, iar unele au optat pentru automatizare sau preluarea unor rivali. Laszlo Tamasi, care are o companie de distributie de dulciuri in apropiere de Budapesta, a descoperit ca nu poate folosi roboti si a angajat pensionari.

Dupa proteste si controverse cu Tudorel Toader, avocatii obtin o majorare cu 141% a onorariilor pentru cauzele din oficiu

Onorariile pentru avocatii din oficiu se vor mari cu 141%, iar articolul care permitea judecatorilor sa scada aceste onorarii a fost modificat, a anuntat miercuri seara decanul Baroului Iasi, Marius Striblea, in urma negocierilor de la Ministerul Justitiei.

Comisia Europeana a aprobat finantarea pentru jumatate din magistrala de metrou pana la Aeroportul Otopeni

Comisia Europeana a aprobat alocarea a 517 milioane de euro pentru jumatate din magistrala de metrou pana la Aeroportul Otopeni, sectiunea 1 Mai - Tokyo, iar lucrarile sunt programate sa inceapa in a doua parte a acestui an, a anuntat comisarul.

Dupa ce spunea ca sunt absolut nemotivate cererile avocatilor, Toader anunta majorarea onorariilor pentru aparatorii din oficiu

Dupa ce spunea ca sunt absolut nemotivate cererile avocatilor, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca va fi incheiat un nou protocol cu avocatii pentru actualizarea onorariilor pentru avocatii din oficiu, urmand sa fie eliminata si prevederea prin care magistratii pot modifica onorariile avocatilor. Toader a sustinut ca a fost de acord de la inceput cu solicitarile avocatilor, mai ales ca si el este avocat si va reintra in profesie dupa ce nu va mai fi ministru, dar ca le-a cerut o justificare scrisa pentru cresterea onorariilor. El a precizat ca in ultimii zece ani statul a platit peste 88 de milioane de euro pentru onorariile avocatilor din oficiu.

PROGRAMUL RABLA 2019 si PROGRAMUL RABLA PLUS 2019. Anunt de ultima ora legat de PROGRAMUL RABLA 2019

PROGRAMUL RABLA 2019 si PROGRAMUL RABLA PLUS 2019 Bugetul Ministerului Mediului a primit marti raport favorabil din partea comisiilor pentru buget, finante si banci reunite din Parlament, cu 13 voturi pentru, 11.

Comisia Europeana a aprobat finantarea pentru jumatate din magistrala de metrou M6. Corina Cretu: Sper ca autoritatile romne sa gaseasca solutii pentru finalizarea magistralei, ca sa se poata circula pna la Aeroportul Otopeni

Comisia Europeana a aprobat miercuri alocarea a peste 517 milioane de euro pentru magistrala de metrou M6, pe tronsonul 1 Mai-Tokyo, adica pentru o sectiune de 6 kilometri dintr-un total de peste 14 kilometri cat urmeaza sa aiba la final magistrala de metrou Gara de Nord - Aeroportul Henri Coanda Otopeni, a anuntat comisarul european Corina Cretu, precizand ca lucrarile sunt programate sa inceapa in a doua parte a acestui an. in urma esecului autoritatilor romane de a oferi explicatii pertinente, Comisia Europeana a decis ca magistrala de metrou M6 va avea finantare europeana nerambursabila asigurata doar pe jumatate din distanta. Corina Cretu spune ca spera ca autoritatile romane sa gaseasca solutii pentru finalizarea magistralei, astfel incat sa se poata circula pe noua linie de metrou de la 1 Mai pana la Aeroportul International Otopeni.

Comisia Europeana a aprobat finantari pentru metroul din Capitala

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a aprobat miercuri alocarea sumei de 517 milioane de euro pentru proiectul major Constructia liniei de metrou 6 1 Mai - Tokyo), inclus de autoritatile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )