Libnet.ro
UNICEF

17:00

CE declanseaza proceduri de infringement pentru Romania privind exploatarea forestiera ilegala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CE declanseaza proceduri de infringement pentru Romania privind exploatarea forestiera ilegala

Comisia Europeana a anuntat, azi, ca a declansat proceduri de infringement pentru Romania din cauza neimplementarii mai mult directive care tin de mediu. continuă pe Ziarul Bursa

Noi proceduri de infringement. Romania nu a luat masuri privind exploatarea forestiera ilegala, calitatea aerului si protejarea retelelor Natura 2000

Comisia Europeana a lansat joi noi proceduri de infringement impotriva Romaniei, in domeniul mediului privind exploatarea forestiera ilegala, calitatea aerului si protejarea retelelor Natura 2000.

MINISTRUL ENERGIEI: Exista o oportunitate uriasa pentru Romania in sectorul de offshore wind

Romania are un potential eolian offshore urias, de peste 70. 000 de MW, si ar putea ajunge in cinci ani la nivelul Marii Britanii in acest sector, a declarat, marti, Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, scrie Agerpres.

P Strugurii Big Data: dulci la nivel global, cam acri pentru Romania

In fiecare minut*, in SUA, se folosesc 4. 720 GB de date de internet. Cantitatea imensa de date generata aduce sume colosale companiilor care se folosesc de analiza Big Data pentru a-si ghida business-ul. in Romania, insa, utilizarea de Big Data pentru Business Analysis e inca o raritate. in plus, cu cateva exceptii, aceste servicii nu sunt puse la dispozitia business-ului local decat de catre jucatori externi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )