Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce a declarat Dacian Ciolos despre viitorul Guvern

România Liberă România Liberă,
Ce a declarat Dacian Ciolos despre viitorul Guvern

Premierul desemnat, Dacian Ciolos, a declarat, joi seara, dupa o intalnire cu parlamentarii PND, ca nu va schimba structura Guvernului, iar pentru proiectele majore se vor purta negocieri, astfel incat sa se formeze o majoritate in Parlament. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos, discutii cu Traian Basescu

Premierul desemnat Dacian Ciolos s-a intalnit, joi, cu liderul Miscarii Populare Traian Basescu. Fostul presedinte l-a insotit pe premierul desemnat la iesirea din sediul formatiunii si i-a urat mult noroc.

Ambasada Frantei ii cere scuze lui Dacian Ciolos

Ambasada Frantei la Bucuresti a precizat, joi, ca premierul desemnat al Romaniei, Dacian Ciolos, nu are cetatenie franceza si si-a cerut scuze ca la baza acestei presupuneri a fost o informatie eronata, aparuta pe site-ul ambasadei.

Surse: Dacian Ciolos ar putea prezenta, sambata, noul Guvern

Premierul desemnat, Dacian Ciolos, ar putea prezenta, sambata, ministrii din noul Guvern.

Ce spune liderul deputatilor PNL despre Dacian Ciolos

Liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ca a fost coleg cu premierul Dacian Ciolos, despre care a spus ca este serios, foarte strict, dar nu foarte sociabil.

Dragnea, despre premierul desemnat: Deocamdata avem doar un nume si un chip

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca partidul pe care il conduce asteapta sa afle propunerile pe care premierul desemnat, Dacian Ciolos, le are, pentru formarea noului Guvern.

Dacian Ciolos este noul premier desemnat

ACTUALIZARE 17:50 Cimpeanu: Ciolos, persoana cu certe competente care il recomanda pentru functia de prim-ministru Premierul interimar Sorin Cimpeanu a anuntat ca se va intalni in aceasta seara cu premierul desemnat Dacian Ciolos la sediul Guvernului pentru a-i pune la dispozite un spatiu pentru ca acesta sa-si desfasoare atributiile, el adaugand ca Ciolos are certe calitati pentru a ocupa postul de prim-ministru, porivit surselor din presa. * ACTUALIZARE 17:45 Traian Basescu: Dacian Ciolos, o solutie buna * ACTUALIZARE 17:44 Ciolos a ajuns la Palatul Victoria * ACTUALIZARE 17:31 Dragnea: Suntem curiosi ce va face Dacian Ciolos * Ciolos: Voi lucra indeaproape cu Parlamentul, chiar daca e un guvern tehnocrat *ACTUALIZARE 14:31 Pambuccian: Abordarea lui Iohannis a fost pe gustul nostru, putem privi increzatori *ACTUALIZARE 14:10 Oprea: UNPR va sustine propunerea lui Iohannis.

Premierul desemnat Dacian Ciolos, discutii cu liderii partidelor parlamentare. Cand va anunta echipa ministeriala

Premierul desemnat Dacian Ciolos va discuta, miercuri, cu liderii tuturor partidelor parlamentare pentru a-si asigura sustinerea in Legislativ pentru viitorul cabinet, dar si pentru programul de guvernare. Primul partid cu care a discutat este PNL.

Dacian Ciolos s-a intalnit cu partidele politice

ACTUALIZARE 21:54 UDMR il accepta in noul guvern pe Sorin Cimpeanu, insa nu si pe Bogdan Aurescu Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat in aceasta seara, dupa intalnirea cu premierul desemnat Dacian Ciolos, ca il accepta in noul cabinet pe premierul interimar, Sorin Cimpeanu, insa nu si pe ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 20:13 Kelemen Hunor: UDMR poate sustine Cabinetul Ciolos, dar se va pronunta dupa ce va vedea ministrii propusi *ACTUALIZARE 19:42 Daniel Constantin: Legea bugetului, primul test major al noului Guvern *ACTUALIZARE 19:20 PND: Desemnarea lui Ciolos, o palma data suveranitatii Romaniei *ACTUALIZARE 19:03 Tariceanu: Nu am luat o decizie in legatura cu votul de investire a Cabinetului Ciolos *ACTUALIZARE 17:48 UNPR il va sprijini pe Dacian Ciolos in Parlament * Tariceanu: Dacian Ciolos ar putea prezenta lunea viitoare echipa si programul de guvernare.

Dacian Ciolos s-a intalnit cu Mircea Geoana. Ce a declarat premierul desemnat

Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat, joi, la sfarsitul unei intalniri cu liderul PSRO Mircea Geoana, ca va prezenta la sfarsitul saptamanii componenta Cabinetului pe care il propune.

Traian Basescu, despre premierul desemnat: Dacian Ciolos, o solutie buna

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a scris, marti, pe Facebook ca premierul desemnat, Dacian Ciolos, este o solutie buna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )