Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declaratia de avere a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea: Bijuterii si tablouri in valoare de peste un milion de lei, terenuri si imprumuturi acordate de peste 80.000 (DOCUMENT)

B1 B1,
Declaratia de avere a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea: Bijuterii si tablouri in valoare de peste un milion de lei, terenuri si imprumuturi acordate de peste 80.000 (DOCUMENT)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe site-ul Primariei Bucuresti declaratia de avere aferenta anului 2016. Conform acestei declaratii de avere, primarul PSD al Bucurestiului detine b. continuă pe B1

Ce avere are primarul general al Capitalei, Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, detine bijuterii si tablouri de peste un milion de lei, dar si patru terenuri, conform declaratiei de avere, publicata de Mediafax. Totodata, ea a acordat imprumuturi de aproximativ 80. 000 de euro.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Domnul Sorin Grindeanu a jucat in aceasta seara balena albastra politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca prim-ministrul Sorin Grindeanu joaca balena albastra politica, comentand afirmatia prim-ministrului ca va demisiona abia dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, va face si el acelasi lucru.

VIDEO. Primarul Capitalei, Gabriela Firea: Premierul Grindeanu ar trebui sa demisioneze daca i se retrage sprijinul politic. Nu cred ca trebuie sa fim fideli unui scaun sau unei functii

Primarul general al Capitalei si vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, pentru Digi24, ca prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu ar trebui sa se retraga din functie daca va ramane fara sprijinul politic.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea: Premierul Grindeanu ar trebui sa demisioneze daca i se retrage sprijinul politic. Nu cred ca trebuie sa fim fideli unui scaun sau unei functii

Primarul general al Capitalei si vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, pentru Digi24, ca prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu ar trebui sa se retraga din functie daca va ramane fara sprijinul politic.

Declaratia de avere a Gabrielei Firea: bijuterii in valoare de aproape 600.000 de lei, tablouri si mai multe terenuri

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a publicat, la mijlocul acestei saptamani, declaratiile de avere si de interese, care arata ca aceasta detine bijuterii si tablouri in valoare de peste un milion de lei, iar dupa casatorie a acordat imprumuturi de aproape 80. 000 de euro.

Gabriela Firea: In jurul datei de 15 iulie, va fi inaugurat noul sediu de management al traficului. Inca 36 de intersectii vor fi introduse in sistem

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat marti ca, in jurul datei de 15 iulie, va fi inaugurat noul sediu de management al traficului. Aceasta spune ca in 2017 vor fi conectate in sistem inca 36 de intersectii, pe diferite artere. Practic, in total, anul acesta, vom avea un numar de 213 intersectii inrolate in sistem, din cele 434 existente, a spus primarul general, potrivit Agerpres.

Gabriela Firea: Premierul Sorin Grindeanu joaca balena albastra politica. Se sinucide politic

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi seara, ca premierul Sorin Grindeanu joaca balena albastra politica, ea comentand astfel faptul ca prim-ministrul a anuntat ca va.

Reactia lui Firea, in cazul in care Dragnea i-ar propune functia de premier

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat ca nu ar accepta functia de premier in cazul in care liderul social democrat Liviu Dragnea i-ar propune acest lucru. Nu, a.

Firea propune monitorizarea video a tuturor masinilor din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca doreste implementarea unei aplicatii de urmarire a traficului pe baza identificarii numerelor de inmatriculare a autovehiculelor care tranziteaza.

Gabriela Firea: in jurul datei de 15 iulie, noul centru de management al traficului va incepe sa functioneze in sediul Primariei Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti, in cadrul conferintei Jump to smart 1. Romania oraselor inteligente. Solutii rapide si inovatoare, ca noul centru de management al traficului va functiona, incepand cu jumatatea lunii iulie, in sediul municipalitatii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )