Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declaratia HALUCINANTA a femeii de 35 de ani, care a intretinut RELATII SEXUALE cu un baiat de 11 ANI

B1 B1,
Declaratia HALUCINANTA a femeii de 35 de ani, care a intretinut RELATII SEXUALE cu un baiat de 11 ANI

Declaratie halucinanta a femeii de 35 de ani, acuzata ca a facut sex cu un baiat de 11 ani. Relatia dintre cei doi a iesit la iveala dupa ce localnicii din satul Rediu i-ar fi vazut sarutandu-se,. continuă pe B1

Primar de 54 de ani, acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o copila de 13 ani care a incercat sa se sinucida. Edilul sustine ca totul este o facatura

Primarul din localitatea valceana Stoenesti este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o adolescenta de 13 ani. Fata, acum de 17 ani, a incercat sa se sinucida si a lasat un bilet de adio si mai multe dovezi ca are o relatie cu edilul de 4 ani.

VIDEO O femeie din judetul Cluj este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un baiat in varsta de 11 ani

O femeie din judetul Cluj este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un baiat in varsta de 11 ani, scrie Ziar de Cluj.

Declaratie socanta facuta de romanca de 35 de ani, care s-a culcat cu un copil de 11 ani: Doar ne-am...

Declaratie socanta facuta de Maria Moldovan, femeia de 35 de ani care a intretinut relatii amoroase cu un copil de 11 ani. De profesie sociolog la un centru din Cluj-Napoca, Maria a facut, in urma cu ceva t.

Caz socant la Cluj-Napoca. Femeie retinuta fiindca a intretinut relatii intime cu un copil de 11 ani

Caz socant la Cluj-Napoca! O femeie de 35 de ani a fost retinuta pentru ca ar fi intretinut relatii sexuale cu un copil de 11 ani. Potrivit unor surse, cei doi erau vecini si ar fi intretinut relatii .

Caz SOCANT in Cluj! O femeie este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un copil de 11 ani (VIDEO)

Acuzatii socante la adresa unei femei in varsta de 35 de ani, de profesie sociolog. Femeia, care lucreaza la un centru din Cluj-Napoca, este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un copil de numai 11.

Femeia acuzata ca ar fi intretinut relatii sexuale cu un copil de 12 ani afla azi daca isi va petrece urmatoarele 30 de zile dupa gratii

O femeie din Aiton, judetul Cluj, este acuzata ca ar fi intretinut relatii sexuale cu un baiat in varsta de 12 ani. Judecatorii vor decide, vineri, 6 iulie, daca aceasta va fi cercetata in libertate sau daca va fi emis un mandat de arestare pentru urmatoarele 30 de zile.

Prima decizie in cazul femeii acuzate ca ar fi facut sex cu un baiat de 12 ani

Intr-o prima faza, femeia a fost retinuta de politisti pentru 24 de ore, fiind acuzata ca ar fi intretinut relatii sexuale cu un minor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )