Libnet.ro
UNICEF

08:47

Declaratia lui Mihai Tudose, dupa ce mai multe agentii de presa au spus ca a demis-o pe Carmen Dan. Reactia premierului

Antena3 Antena3,
Declaratia lui Mihai Tudose, dupa ce mai multe agentii de presa au spus ca a demis-o pe Carmen Dan. Reactia premierului

Mai multe agentii de presa au dat joi seara informatia ca Mihai Tudose ar fi demis-o pe Carmen Dan din functia de ministru al Internelor, dupa ce aceasta ar fi tinut conferinta de presa. Antena 3 a luat leg?. continuă pe Antena3

HM a reactionat dupa ce mai multe celebritati au acuzat compania de rasism! Gigantul suedez a trecut la masuri

Dupa ce mai multe personalitati au acuzat HM de rasism, retailul de moda a reactionat si si-a recunoscut gafa. HM, una dintre cele mai mari companii din retailul de moda, care s-a extins masiv.

O tanara a fost retinuta dupa mai multe inselaciuni: folosea metoda accidentul pentru a face rost de bani

O femeie de 29 de ani a fost prinsa dupa ce a inselat mai multi deveni, de la care a solicitat bani, sub pretextul ca apropiati ai acestora ar fi fost implicati in evenimente rutiere.

Mihai Tudose, despre autonomia Tinutului Secuiesc: Daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag/ Reactia UDMR: Mesaj de evul mediu, a amenintat comunitatea maghiara. Sa isi ceara scuze public!

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca nici nu poate fi vorba de o autonomie a Tinutului Secuiesc, si a avertizat ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Cei de la UDMR au reactionat joi foarte dur, presedintele executiv cerandu-i prim-ministrului sa isi ceara scuze public si sa isi retraga declaratia, despre care afirma, pe Twitter, ca este una de ev mediu.

UPDATE Mihai Tudose, despre autonomia Tinutului Secuiesc: Daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag/ Reactia UDMR: Mesaj de evul mediu, a amenintat comunitatea maghiara. Sa isi ceara scuze public!

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca nici nu poate fi vorba de o autonomie a Tinutului Secuiesc, si a avertizat ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Cei de la UDMR au reactionat joi foarte dur, presedintele executiv cerandu-i prim-ministrului sa isi ceara scuze public si sa isi retraga declaratia, despre care afirma, pe Twitter, ca este una de ev mediu. 45 Premierul, mesaj pe Facebook: Discutiile despre autonomia tinutului Secuiesc sunt in afara legii si nu merita luate in seama, reprezintand doar o incercare de destabilizare a unitatii Romaniei in anul Centenarului.

Mihai Tudose pregateste restructurarea Guvernului. Lista neagra: Ce ministere dispar

Premierul Mihai Tudose negociaza cu liderii PSD din teritoriu lista noului Guvern. Acesta ar vrea sa faca schimbari in mai multe ministere. Cap de lista ar fi chiar ministrul Educatiei, Liviu Pop,.

Mihai Tudose pregateste terenul pentru o confruntare cu Dragnea: Premierul s-a vazut cu 19 presedinti de Consilii Judetene

UPDATE: Premierul Mihai Tudose s-a intalnit astazi, la Palatul Victoria, cu 19 presedinti de Consilii Judetene CJ) care vin la guvern pentru ceremonia de semnare a contractelor pentru mai multe zeci.

Mihai Tudose vrea conducere colectiva in PSD, in locul lui Liviu Dragnea

Premierul Mihai Tudose ar vrea sa impuna la sedinta Comitetului Executiv al PSD de astazi o conducere colectiva a partidului 5-6 persoane) in locul lui Liviu Dragnea, au declarat, pentru HotNews. ro , mai multe surse din PSD.

Carmen Dan, dupa ce premierul Mihai Tudose i-a cerut demisia: Voi da lamuriri cat de curand

Carmen Dan, pe care premierul Mihai Tudose a acuzat-o in urma cu o zi ca l-a mintit si a spus ca nu mai poate lucra cu ea in calitate de ministru de Interne, a declarat joi ca va da lamuriri cat de curand in privinta acestui subiect.

Mihai Tudose, invitat la Antena 3: Nu pot sa lucrez cu un ministru de Interne care isi permite sa ma minta / Carmen Dan mi-a spus ca e dispusa sa isi dea demisia / Cred ca, daca va fi lasata, isi va da demisia

Premierul Mihai Tudose a fost invitat miercuri seara, la Sinteza zilei, de la Antena 3, dupa ce acesta a refuzat sa il demita pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, asa cum ii ceruse ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru modul in care a gestionat scandalul politistului pedofil. Premierul o acuza pe Carmen Dan ca l-a mintit atunci cand i-a spus ca actualul sef al Directiei Generale Anticoruptie, Catalin Ionita, a acceptat sa fie noul sef al Politie, iar acesta i-a spus ca a refuzat postul. Un ministru de Interne care isi permite sa ma minta asa nu mai am ce sa lucrez cu ea. Mi-a spus ca e dispusa sa isi dea demisia, i-am spus ca o accept daca o da, spune premierul care sustine insa ca nu mai doreste remanierea altui ministru din cabinet.

De la capitan al Barcelonei si pana la condamnarea din Dosarul Transferurilor - Cine este Gica Popescu, consilierul premierului Mihai Tudose, cel care va coordona pregatirea Romaniei pentru EURO 2020

Nascut pe 9 octombrie 1967, Gica Popescu este unul din cei mai importanti jucatori pe care i-a dat fotbalul romanesc. Cu o viata exemplara din punct de vedere sportiv a fost chiar si capitanul Barcelonei la un moment dat), pe plan personal Popescu a platit tribut prieteniei toxice cu fratii impresari Ioan si Victor Becali, fostul capitan al tricolorilor fiind condamnat la 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare pentru implicarea in Dosarul Transferurilor. A fost eliberat conditionat dupa ce a ispasit 20 de luni din pedeapsa, iar acum a revenit in lumina reflectoarelor: este consilierul premierului Mihai Tudose, urmand sa coordoneze pregatirea Romaniei pentru CE 2020 competitie unde tara noastra va gazdui patru partide).

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )