Libnet.ro
UNICEF

21:15

Declaratia Papei Francisc despre educatia sexuala in scoli: Sexul e un dar de la Dumnezeu, nu un monstru

Playtech Playtech,
Declaratia Papei Francisc despre educatia sexuala in scoli: Sexul e un dar de la Dumnezeu, nu un monstru

Papa Francisc se afla, vreme de trei zile, in Romania, unde urmeaza sa aiba mai multe intalniri in Bucuresti, Iasi, Sumuleu Ciuc si Blaj. De-a lungul timpului, Suveranul Pontif a transmis mai multe mesaje de pace si toleranta, aducand un suflu nou unei Biserici care incearca sa arate ca are viziuni progresiste. Papa Francisc este [] . continuă pe Playtech

Mesajul Papei Francisc inainte de vizita in Romania. Ce spune despre tara noastra

Papa Francisc a transmis un mesaj inainte de vizita in Romania. Suveranul pontif le-a multumit celor care fac pregatirile inainte de sosirea sa la Bucuresti si a vorbit despre legaturile de credinta care ne unesc. Mesajul Papei Francisc pentru romani Dragi frati si surori din Romania! Mai sunt doar cateva zile pana la calatoria care [] .

Cum marcheaza Waze sosirea Papei Francisc la Bucuresti: ce spune despre traficul din Capitala

Odata cu vizita Papei Francisc in Bucuresti, vor fi multe restrictii de trafic, iar bucurestenii au fost sfatuiti ca cel mai bine ar fi sa-si lase masinile acasa. Numai ca unii dintre ei nu vor renunta la autoturism pentru ca nu vor sau pentru ca nu pot. Oricum ar fi, le va fi destul de [] .

VIDEO Viorica Dancila i-a oferit Papei Francisc un ceas si un album despre Biserica Romano-Catolica din Romania / Ea a primit mai multe carti de la Suveranul Pontif

Viorica Dancila i-a oferit Papei Francisc, la Palatul Cotroceni, un ceas realizat manual de un roman si care il are reprezentat pe cadran pe Sfantul Francisc de Assisi, inspirat dintr-o fresca a pictorului Giotto. La randul sau, Viorica Dancila a primit de la Suveranul Pontif mai multe carti si o medalie.

Top 5 beneficii pe care le au romanii, dupa vizita Papei Francisc in Romania

Azi Papa Francisc isi incepe calatoria apostolica in Romania care va dura pana in data de 2 iunie 2019, raspunzand astfel invitatiei autoritatilor Statului roman si a Bisericii Catolice din Romania. Sunt multe voci care vorbesc despre faptul ca Papa ar trebui primit cu raceala asa cum s-a intamplat si in Bulgaria, insa unii nu [] .

Vizita Papei Francisc va putea fi urmarita pe 15 ecrane gigant in Capitala. Unde vor fi amplasate

Vizita Papei Francisc va putea fi urmarita pe 15 ecrane gigant in Capitala, anunta Primaria Municipiului Bucuresti. Doua dintre acestea vor fi amplasate in Piata Revolutiei, pentru ca bucurestenii sa poata urmari regia traseului Suveranului Pontif. 15 ecrane gigant in Bucuresti, cu ocazia vizitei Papei Francisc Credinciosii care nu si-au rezervat locuri in catedrala vor [] .

VIDEO. Ce nu s-a vazut la televizor in timpul vizitei Papei Francisc la Bucuresti

Vizita Papei Francisc la Bucuresti a scos pe strazi mii de oameni care l-au primit cu aplauze si ovatii pe Suveranul Pontif. in punctele cheie ale vizitei, Catedrala Mantuirii Neamului si Catedrala Sf. Iosif, a fost agitatie intreaga zi. in vreme ce unii nu pridideau cu pregatirile, altii au gasit momentul numai bun pentru un selfie sau pentru a-si etala tinutele. Aparitia Papei Francisc a bucurat insa pe toata lumea.

Programul vizitei Papei Francisc in Romania. Trei zile de istorie

PROGRAM VIZITA PAPA FRANCISC in ROMANIA. Calatoria apostolica a papei Francisc in Romania se va desfasura pe parcursul a trei zile, in perioada 31 mai-2 iunie 2019, informeazacatholica. ro. Sosirea.

IN CONTEXTUL VIZITEI PAPEI FRANCISC: Masuri speciale de securitate pe Aeroportul Henri Coanda

Reprezentantii Companiei Aeroporturi Bucuresti avertizeaza ca, in contextul vizitei Papei Francisc, la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti vor fi aplicate masuri speciale de securitate, astfel ca este posibil sa se produca aglomerari pe fluxurile auto catre aeroport, in zona terminalelor si pe fluxul de iesire din aeroport.

Vizita Papei Francisc la Bucuresti: 18 trasee STB sunt deviate, liniile din zona centrala suplimentate, traficul va fi restrictionat pe zeci de artere

Pentru a asigura transportul participantilor la evenimentul organizat cu ocazia sosirii Papei Francisc 523;n Bucuresti, in ziua de 31. 2019, Societatea de Transport Bucuresti STB SA va suplimenta 523;ntre orele 09:00-21:00, liniile care asigura legatura zonei centrale cu Aeroportul Henri Coanda, respectiv Gara de Nord 85, 123, 133, 136, 196, 385, 780, 783, 784). Totodata, STB SA va modifica circulatia mijloacelor de transport de pe 18 linii. Traficul rutier va fi restrictionat pe zeci de artere, bucurestenii care au treaba in zona centrala fiind sfatuiti sa-si lase masinile acasa. FOTO Vizita Papei in Romania - Restrictii de circulatie pe drumurile nationale. Vezi rutele ocolitoare din zona Iasi, Miercurea Ciuc si BlajVizita Papei in Bucuresti: Masuri speciale de securitate la aeroportul Henri Coanda pentre 31 mai si 1 iunie .

Ce importanta are vizita Papei Francisc in Romania pentru crestinii ortodocsi

Vizita Papei Francisc I in Romania, o tara majoritar ortodoxa, in perioada 31 mai 2 iunie 2019 este evenimentul istoric de interes maxim care a captat si urmeaza sa monopolizeze atentia publicului din Romania. Dincolo de curiozitate ar trebui sa intelegem o serie de elemente si coordonate ce ar putea fi cheia descifrarii acestei [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )