Libnet.ro
UNICEF

09:00

Declaratia pe propria raspundere, vanduta cu un leu intr-o comuna din Vrancea. Primar: Nu le vindeti intre voi!

Antena3 Antena3,
Declaratia pe propria raspundere, vanduta cu un leu intr-o comuna din Vrancea. Primar: Nu le vindeti intre voi!

Declaratia pe propria raspundere, necesara oamenilor pentru a circula pe timpul starii de urgenta, este vanduta cu un leu intr-o comuna din judetul Vrancea. continuă pe Antena3

Afaceri in vremea crizei. Declaratia pe propria raspundere, vanduta cu un leu intr-o comuna vranceana

Exemplarele declaratiilor pe proprie raspundere lasate de primarul din Brosteni, judetul Vrancea, la magazinele din comuna se vand cu un leu bucata, potrivit ziaruldevrancea. ro.

Afaceri cu declaratia pe propria raspundere. Ce se intampla intr-o comuna din Vrancea

In aceasta perioada, prin Ordonantele militare emise de Guvern, suntem nevoiti, atunci cand ne deplasam, fie in interes de serviciu, fie pentru aprovizionare, sau necesitati medicale, sa completam o declaratie standard emisa de MAI. Afaceri cu declaratia pe propria raspundere Dar ce te faci cand aceste declaratii, care, atentie, sunt gratuite, ajung sa fie vandute .

TUTORIAL Cum semnezi Declaratia pe propria raspundere sau Adeverinta angajator intr-un document PDF

Incepand din 25 martie, toti romanii care ies din casa trebuie sa aiba la ei fie o adeverinta de la locul de munca, fie o declaratie pe propria raspundere, care sa ateste motivul deplasarii.

Romanii risca amenda de 2.000 de lei pentru declaratie pe propria raspundere lipsa ori completata incorect

Declaratia pe propria raspundere trebuie completata de romani de fiecare data cand ies din casa, deoarece amenda minima va fi 2. 000 de lei, incepand cu 1 aprilie. Pana acum, politistii au dat amenzi in valoare totala de 10 milioane de euro.

intr-o comuna din Vrancea, declaratiile pe proprie raspundere, lasate de primar in magazine, se vand cu un leu

Exemplarele declaratiilor pe proprie raspundere lasate de primarul din Brosteni, judetul Vrancea, la magazinele din comuna se vand cu un leu. Situatia a fost semnalata chiar de edil care a facut apel ca acestea sa fie distribuite gratuit.

Fiica de medici imbolnaviti de COVID-19: Si-au facut rost de medicamente si le administreaza pe propria raspundere

Oana Cosinschi, fiica managerului spitatului din Campulung Moldovenesc, relateaza ce s-a intamplat cu tatal sau, medic diagnosticat cu coronavirus, care a asteptat ore bune pentru a fi preluat de un echipaj dotat cu izoleta. Marturisirea ei este un adevarat semnal de alarma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2443 seconds )