Libnet.ro
UNICEF

22:15

Declaratia Unica 2020. Este ultima zi in care romanii pot depune declaratia la ANAF

Antena3 Antena3,
Declaratia Unica 2020. Este ultima zi in care romanii pot depune declaratia la ANAF

Declaratia Unica 2020. Astazi este ultima zi in care se poate depune depune Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoane fizice, astfel incat persoanele care fac acest lucru sa primeasca anumite bonificatii, informeaza Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF). continuă pe Antena3

Declaratia Unica 2020. Marti, 30 iunie, este ultima zi in care romanii pot depune Declaratia Unica

Declaratia Unica 2020. Maine, 30 iunie 2020, este ultima zi in care poate fi depusa Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoane fizice. Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a postat, pe pagina sa de Facebook, un model al declaratiei unice.

Astazi este ultima zi in care poate fi depusa Declaratia Unica

Agentia Nationala de Administrare Fiscala reaminteste contribuabililor ca termenul limita de depunere a Declaratiei unice este astazi, 30 iunie 2020. Peste un milion de persoane trebuie sa depuna acest formular fiscal.

Declaratia unica ultima zi pentru depunere

Termenul limita pentru depunerea Declaratiei unice este astazi 30 iunie. De cand a aparut Ordonanta cu acest termen si ordinul prin care a aparut noua varianta a formularului prin care se acorda si bonificatii), acesta s-a modificat de cateva ori. Ultima varianta este cea din data de 26 iunie click pentru a descarca).

Romanii pot depune on-line proiectele pe fonduri europene. Pavel Popescu (PNL): Institutiile statului, obligate sa comunice cu cetatenii electronic

Vestea privind digitalizarea ANAF, obiectivul principal al Guvernului, nu este singura veste buna in acest sens. Deputatul PNL Pavel Popescu anunta, luni, ca Parlamentul Romaniei a votat posibilitatea ca romanii.

Rezultate Bacalaureat 2020. Nota pe care a luat-o vloggerul Selly la Bac

Vlogger-ul Selly de la 5GANG a scapat de emotiile Bacalaureatului 2020. Tanarul si-a publicat notele pe Instagram si se declara multumit cu rezultatul obtinut la examenul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )