Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declaratia unica mai poate fi depusa si maine. Cei care o depun fizic vor trebui sa confirme datele si online

Adevărul Adevărul,
Declaratia unica mai poate fi depusa si maine. Cei care o depun fizic vor trebui sa confirme datele si online

Termenul limita de depunere a Declaratiei unice de catre persoanele fizice este data de marti, 31 iulie 2018, cei care nu se incadreaza in aceasta limita riscand sa fie amendati cu sume cuprinse intre 50 si 500 lei. continuă pe Adevărul

ZIUA Z pentru DECLARATIA UNICA! SANCTIUNI URIASE daca nu o depui la timp! Ministerul Finantelor a FACUT ANUNTUL

Marti, 31 iulie 2018 este ultima zi in care se poate depune Declaratia Unica. Contribuabilii persoane fizice pot depune Declaratia online, prin intermediul aplicatiei care poate fi accesata la adresa.

Veste de ultima ora de la ANAF

Declaratia Unica mai poate fi depusa pana marti, 31 iulie 2018, pe hartie sau in format electronic, a anuntat, Ministerul Finantelor Publice MFP). Marti, 31 iulie 2018 este ultima zi in care se poate.

Toti soferii trebuie sa stie asta : Eroare serioasa data de aplicatia Waze in aceasta duminica. Cei care se intorc de la mare sunt cei mai afectati

Aplicatia Waze, folosite de foarte multi soferi din Romania pentru navigatie, a dat o eroare care a afectat numeroase persoane care se intoarcea in Bucuresti de la mare. Mai exact, aplicatia ii indemna pe.

SOC in lumea mondena! O vedeta de TELEVIZIUNE are probleme GRAVE de sanatate: NU SE MAI POATE RIDICA DIN PAT

Madalin Ionescu trece prin momente dificile din cauza unei stari de rau care s-a declansat dupa ce a consumat pepene rosu. Sunt praf !!! De cinci ore zac ! Varsaturi non stop ! Asta dupa ce am mancat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )