Libnet.ro
UNICEF

15:30

Declaratia unica. Pana cand poate fi depusa

Antena3 Antena3,
Declaratia unica. Pana cand poate fi depusa

Guvernul a decis marti prorogarea termenului pana la care contribuabilii persoane fizice trebuie sa depuna declaratia unica privind impozitul pe venit si contributii sociale de la 15 martie pana la 25 mai. continuă pe Antena3

OFICIAL Guvernul a extins termenul pentru a depune Declaratia Unica

Declaratia Unica va putea fi depusa pana la data de 25 mai 2020, dupa ce Guvernul a extins, printr-o ordonanta de urgenta, termenul pentru trimiterea acestui formular.

Declaratia unica 2020. Termenul de depunere de catre persoanele fizice a fost prelungit pana la 25 mai

Contribuabilii persoane fizice au termen pana la 25 mai sa depuna declaratia unica privind impozitul pe venit si contributii sociale, a decis marti Guvernul. Termenul initial era 15 martie. Documentul trebuie depus de catre contribuabilii persoane fizice care au realizat in anul 2019 venituri extrasalariale supuse impozitului pe venit prin declarare la autoritatea fiscala.

Lovitura pentru mii de soferi. Se interzic masinile cu volan pe dreapta. Pana cand poti circula asa

Masinile cu volan pe dreapta aduse din Regatul Unit nu vor mai putea circula de anul viitor pe drumurile publice din Romania, daca nu vor fi reomologate de RAR Registrul Auto Roman). intreaga operatiune presupune modificarea masinii si mutarea comenzilor, dar si a volanului, pe partsea stanga. Operatiunea costa insa cel putin doua mii de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )