Libnet.ro
UNICEF

15:15

Declaratia unui tanar care a depus plangere la Parchet: Am fost impuscat cu gloante de cauciuc in stomac si in picioare

Antena3 Antena3,
Declaratia unui tanar care a depus plangere la Parchet: Am fost impuscat cu gloante de cauciuc in stomac si in picioare

Un tanar de 26 de ani s-a prezentat luni la Parchetul Militar Bucuresti, pentru a depune o plangere penala impotriva jandarmilor, care l-ar fi impuscat cu gloante de cauciuc la mitingul Piata. continuă pe Antena3

Mircea Badea a depus plangere penala pentru amenintare si instigare publica, dupa ce mai multi indivizi i-au transmis ca il vor impusca si ca se vor ocupa de sotia si fiul sau

Mircea Badea a trebuit sa faca fata unui val de amenintari indreptate nu doar impotriva sa, ci si impotriva familiei sale, chiar si impotriva copilului sau. Acesta a depus plangere penala pentru.

Tatal unui tanar ucis in tragedia Colectiv: Merg la protest pentru ca o femeie a murit de foame in curtea unui spital

Presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, si-a anuntat prezenta la protestul romanilor din diaspora, care va avea loc vineri in Piata Victoriei. Astazi am fost intrebat care este motivul.

Procurorii si politistii cer sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care ar fi agresat jandarmii la protestul din Piata Victoriei(FOTO)

Dupa mai bine de 24 de ore de cand doi jandarmi au fost batuti in timpul violentelor din Piata Victoriei, anchetatorii fac la apel la cetateni pentru identificarea inca unui suspect, informeaza B1 TV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )