Libnet.ro
UNICEF

10:45

Declaratie-soc a unuia dintre cei doi baschetbalisti injunghiati: il urasc, a vrut sa ma omoare

Antena3 Antena3,
Declaratie-soc a unuia dintre cei doi baschetbalisti injunghiati: il urasc, a vrut sa ma omoare

Darrell Bowie, 24 de ani, unul dintre baschetbalistii americani injunghiati la Braila de interlopul Dasaev, a plecat ieri acasa, la Chicago, via Toronto. Plin de rani pe tot corpul si foarte slabit, a decis i. continuă pe Antena3

Adevarata identitate a lui Ruslan Bosirov, unul dintre cei doi suspecti in cazul Skripal, este Anatoli Cepiga

Un site de jurnalism de investigatie britanic a publicat ceea ce prezinta drept adevarata identitate a unuia dintre agentii rusi de informatii suspectati de oravirile cu agent neurotoxic la Salisbury, relateaza BBC News.

Divort soc! O cantareata celebra i-a distrus casnicia unuia dintre cei mai sexy actori. Sotia starului a...(FOTO)

Vestea lunii vine din lumea filmului! Actorul Shia LaBeouf divorteaza de Mia Goth dupa o casnicie de numai 2 ani. Vestea vine dupa ce presa mondena de peste ocean a scris zilele trecute ca actorul in.

Katy Perry si Orlando Bloom, la prima aparitie in calitate de cuplu. Imagini cu cei doi indragostiti pe covorul rosu FOTO

Cantareata americana Katy Perry 33 de ani) si actorul britanic Orlando Bloom 41 de ani) si-au facut aparitia pentru prima data in calitate de iubiti pe covorul rosu, la o gala caritabila de la Monte Carlo. Cei doi nu s-au sfiit sa-si arate afectiunea in public.

Agent de paza de la clubul din Braila unde au fost injunghiati baschetbalistii americani, retinut pentru marturie mincinoasa

Unul dintre agentii de paza ai clubului din Braila unde au fost injunghiati cei doi baschetbalisti americani a fost retinut de politisti pentru marturie mincinoasa, intrucat, atunci cand a fost audiat, ar fi facut o declaratie care nu corespunde realitatii, ingreunand astfel ancheta, scrie presa locala.

Unul dintre atacatorii din Salisbury este de fapt ofiter GRU, antrenat la o unitate de elita Spetsnaz. Povestea colonelului Chepiga, cel care a primit din mna lui Putin titlul de Erou al Federatiei Ruse

Site-urile de investigatii Bellingcat si The Insider Rusia au stabilit identitatea unuia dintre cei doi suspecti din atacul cu noviciok din Salisbury: Ruslan Boshirov este de fapt colonelul Anatoliy Chepiga, un foarte decorat ofiter al serviciului secret GRU, care a primit de la Vladimir Putin cea mai inalta distinctie ruseasca, aceea de Erou al Federatiei Ruse.

VIDEO Igor Dodon:Graba cu care au fost numiti cei doi ministri reprezinta o provocare la adresa presedintelui tarii

Igor Dodon afirma ca graba cu care au fost numiti cei doinoi ministri in Guvernul Filip, Silvia Radu si Nicolae Ciubuc, reprezinta o provocare la adresa presedintelui tarii si a socialistilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )