Libnet.ro
UNICEF

13:30

DECLARATII SOCANTE ale unui fost sef SIE: Vor aparea noi inregistrari care vor zgudui din temelii societatea romaneasca (FOTO)

B1 B1,
DECLARATII SOCANTE ale unui fost sef SIE: Vor aparea noi inregistrari care vor zgudui din temelii societatea romaneasca (FOTO)

Mugur Store este fost sef al unei directii care nu a fost atat de cunoscuta publicului, din cadrul SIE Ilfov. El a fost la conducere intre 2008 si martie 2015. in acest moment fostul sef SIE. continuă pe B1

DNA este sortita esecului! Declaratii ULUITOARE ale unui fost consilier al Ambasadei SUA: Trebuie sa se dea o amnistie in ceea ce priveste coruptia

DNA este sortita esecului. Aceasta este opinia lui Kiki Skagen Munshi, fost consilier pentru Afaceri Publice al Ambasadei SUA la Bucuresti Membru onorific al Asociatiei Magistratilor din Romania. Acesta.

Un fost sef de la Serviciul Rutier al Politiei Bihor, trimis in judecata

Un fost sef de la Serviciul Rutier al Politiei Judetene Bihor, aflat in arest la domiciliu, a fost trimis in judecata de DNA Oradea, el fiind acuzat ca a primit 600 de lei de la o persoana care a provocat un accident rutier cu victime pentru a o ajuta sa isi recupereze permisul de conducere care ii fusese suspendat, dar si pentru a propune o solutie de clasare a dosarului in care aceasta era cercetata, potrivit unui comunicat de presa al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Declaratii SOC ale Administratiei Nationale a Pentenciarelor: Cati detinuti au MURIT dupa gratii in 2016

98 de detinuti si-au pierdut viata, in 2016, in spatii de cazare ale Administratiei Nationale a Penitenciarelor, printre aceste cazuri fiind si 11 oameni care s-au sinucis, a anuntat directorul.

Incident scandalos la Australian Open: Venus Williams, tinta remarcilor rasiste ale unui comentator de la ESPN. Cum a reactionat televiziunea americana dupa acest episod (VIDEO)

Doug Adler, analist sportiv pentru ESPN cu multi ani in domeniu, a fost inlaturatde postul EPSN in timpul turneului de la Australian Opendupa ce in timpul unui meci disputat de.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )