Libnet.ro
UNICEF

11:15

Decrete SEMNATE de Klaus Iohannis: Fostul premier Sorin Grindeanu, VIZAT DIRECT

B1 B1,
Decrete SEMNATE de Klaus Iohannis: Fostul premier Sorin Grindeanu, VIZAT DIRECT

Administratia Prezidentiala anunta ca presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru promulgarea Legii potrivit careia conducerea Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in. continuă pe B1

Ce salariu are, de fapt, Sorin Grindeanu la ANCOM

Fostul premier Sorin Grindeanu incaseaza lunar un salariu net de 8. 892 lei, ca presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii. Cei doi vicepresedinti ai ANCOM au.

Ce salarii sunt n ANCOM: Presedintele Sorin Grindeanu are un salariu net lunar de 8.892 lei, iar directorii cstiga n medie peste 16.200 lei

Sorin Grindeanu, presedintele arbitrului telecom ANCOM), autoritate care reglementeaza piata de 3,4 miliarde de euro a comunicatiilor electronice, are un salariu net lunar de 8. 892 lei, iar cei doi vicepresedinti ai autoritatii au salarii de 7. 780 lei, in timp ce salariile medii nete pentru directorii din institutie au fost de 16. 225 lei, in primele noua luni din acest an, se arata intr-un raspuns transmis luna trecuta de ANCOM la interpelarea unui deputat PNL. Salariul mediu net pe institutie a fost de 7. 603 lei in primele noua luni din acest an. Vezi in articol ce prime si vouchere s-au acordat si cate persoane au fost angajate in primele noua luni ale acestui an.

Petre Roman, luat la intrebari de un protestatar privind acuzatiile din dosarul Mineriadei: Cum a reactionat fostul premier (VIDEO)

Fostul premier Petre Roman a fost luat la intrebari marti de catre un barbat pe Aeroportul din Otopeni! Barbatul i-a cerut acestuia explicatii privind acuzatiile ce ii sunt aduse in dosarul Mineriadei din.

Fostul premier Victor Ponta sare n apararea Corinei Cretu: Dincolo de acesti sobolani sunt milioane de romni care nu pot fi cumparati cu bani murdari

Fostul premier Victor Ponta sare in apararea comisarului european Corina Cretu, in scandalul acesteia cu PSD si cu Guvernul, si spune ca ii intelege supararea, fiind acuzata si insultata de niste talhari ce nu pot sa fure chiar toti banii europeni care ajung in tara si atunci prefera sa ii blocheze. Ponta mai sustine ca, dincolo de acesti sobolani, sunt milioane de romani care nu pot fi cumparati cu bani murdari.

Klaus Iohannis, DISCUTIE cu un protestatar. Ce i-a cerut presedintelui, la 3 ani de la Colectiv (VIDEO)

Klaus Iohannis a marcat, marti, trei ani de la tragedia de la Colectiv. Presedintele adepuso coroana de flori in memoria celor 64 de victime. Iohannis a primit si o solicitare extrema din partea.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin careisi taie din atributii

Seful statului Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede ca presedintele si vicepresedintii ANCOM sa fie numiti de cele doua Camere ale Parlamentului, reunite in sedinta comuna, cu votul.

Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul britanic Theresa May, pe 14 noiembrie (surse)

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intrevedere cu premierul britanic Theresa May, pe 14 noiembrie, la Londra. Potrivit unor surse Agerpres, invitatia vine din bartea prim-ministrului Marii Britanii, iar.

Klaus Iohannis, intalnire cu Teresa May la Londra

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intrevedere cu prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii, Theresa May, pe 14 noiembrie, la Londra, la invitatia premierului britanic, au declarat vineri surse oficiale pentru Agerpres.

Klaus Iohannis, un nou avertisment pentru Guvernul PSD: Cresterea economica s-a facut pe baza de consum

Klaus Iohannis ataca din nou guvernul PSD. Presedintele avertizeaza coalitia PSD-ALDE ca in Romania cresterea economica s-a facut pe baza de consum. Mesajul sefului statului a fost prezentat in cadrul.

Klaus Iohannis: Avem responsabilitatea sa le cerem socoteala celor care comit crime impotriva presei

Presedintele Klaus Iohannis a scris, vineri, pe Twitter, un mesaj in care afirma ca libertatea de expresie si informatia reprezinta valori de baza ale democratiei si ca este necesar ca aceia care comit crime.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2412 seconds )