Libnet.ro
UNICEF

00:07

Deficit de 1,76% din PIB, dupa primele sapte luni din 2019

România Liberă România Liberă,
Deficit de 1,76% din PIB, dupa primele sapte luni din 2019

Executia bugetului general consolidat s-a incheiat pe primele sapte luni ale anului 2019 cu un defic. continuă pe România Liberă

EXECUTIA BUGETULUI GENERAL CONSOLIDAT: Deficit de 1,76% din PIB, dupa primele sapte luni ale anului

Executia bugetului general consolidat, conform datelor publicate pe site-ul Ministerul Finantelor Publice MFP), s-a incheiat pe primele sapte luni ale anului 2019 cu un deficit de 18,14 miliarde de lei, respectiv 1,76% din PIB, inregistrand o diminuare a acestuia cu 0,2 % din PIB fata de perioada 1.

Deficit de peste 18 miliarde lei, dupa numai sapte luni din acest an

Deficitul bugetar al Romaniei s-a ridicat la 18,14 miliarde lei, in primele sapte luni ale acestui an, respectiv 1,76% din PIB. Desi a scazut cu un miliard de lei fata de finalul lui iunie, gaura ramane cu peste 7 miliarde mai mare decat anul trecut.

ONRC: Numarul insolventelor scade cu aproape 29%, in primele sapte luni

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a scazut cu aproape 29%, in primele sapte luni din 2019, comparativ cu perioada similara din anul anterior, la 3. 733 de insolvente, reiese din datele publicate marti pe site-ul Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

Ministerul Finantelor: Deficitul bugetar la sapte luni a scazut fata de cel inregistrat la jumatatea anului

Executia bugetului general consolidat s-a incheiat pe primele sapte luni ale anului 2019 cu un deficit de 18,14 miliarde de lei, respectiv 1,76% din PIB, in scadere cu 0,2 % din PIB fata de primul semestru,.

VIDEO Emotionant: Sinisa Mihajlovic a plecat din spital dupa 40 de zile pentru a sta pe banca la meciul Bologna vs Chievo

Dupa 40 de zile petrecute in spital, antrenorul Sinisa Mihajlovic, care se lupta cu leucemia, a stat pe banca echipei Bologna la meciul cu formatia Chievo Verona, scor 1-1, din prima etapa a campionatului Italiei.

Paula Ungureanu, cea mai buna portarita de handbal din Romania: Dupa o pauza de un an si jumatate am revenit mai puternica

Paula Ungureanu, cea mai buna portarita de handbal din Romania, a fost invitata Florentinei Fantanaru, sambata, la emisiunea De-a viata ascunselea. Forta, curajul si determinarea ei au.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )