Libnet.ro
UNICEF

20:45

Deficit comercial de 993,5 milioane euro in primele doua luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deficit comercial de 993,5 milioane euro in primele doua luni

Deficitul balantei comerciale FOB/CIF) s-a ridicat, in primele doua luni din 2016, la 993,5 milioane euro, cu 428,4 milioane euro mai mare decat cel inregistrat in perioada similara din 2015, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS), remis, luni. continuă pe Ziarul Bursa

INS: Deficitul comercial de 993,5 milioane de euro in primele doua luni, in crestere cu 428,4 milioane euro

Deficitul balantei comerciale FOB/CIF) s-a ridicat, in primele doua luni din 2016, la 993,5 milioane euro, cu 428,4 milioane euro mai mare decat cel inregistrat in perioada similara din 2015, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Cifra de afaceri din industrie, in crestere cu 2,2% in primele doua luni din acest an

Cifra de afaceri din industrie a inregistrat o crestere pe ansamblu cu 2,2%, in primele doua luni din acest an, activitatile din industria prelucratoare contribuind la acest trend cu 3,1%, in comparatie cu aceeasi perioada din anul anterior, arata datele Institutului National de Statistica INS), publicate astazi.

Comenzile noi in industria prelucratoare au crescut cu 2,5% in primele doua luni din 2016

Comenzile noi in industria prelucratoare s-au majorat pe ansamblu cu 2,5% in primele doua luni din 2016 fata de aceeasi perioada din 2015, in special datorita cresterilor in industria bunurilor de folosinta indelungata si in industria bunurilor de capital, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Crestere de 5,8% a consumului de energie electrica in primele doua luni ale anului

In primele doua luni ale anului, Romania a inregistrat o crestere a consumului de energie electrica de 5,8% fata de aceeasi perioada din 2015, pana la 9,35 terwatt-ora TWh). Cresterea a fost sustinuta in primul rand de cererea mare a companiilor, in conditiile in care autoritatile locale au redus consumul pentru iluminat public cu 6,6 procente, scrie News. ro.

Consumul national de energie electrica a crescut cu 5,8% in primele doua luni ale anului

Consumul final de energie electrica a fost de 9,3 TWh in primele doua luni ale anului, in crestere cu 5,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate, luni, Institutul National de Statistica INS).

Resursele de energie primara au consemnat o crestere cu 1,6% in primele doua luni ale anului

In primele doua luni ale anului, resursele de energie primara au crescu cu 1,6%, iar cele de energie electrica au crescut, fata de perioada similara a anului precedent, cu 2,4%, potrivit datelor furnizate luni de INS.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )