Libnet.ro
UNICEF

13:30

Deficitul bugetar urca la 1,94% din PIB dupa primele sase luni din 2019

România Liberă România Liberă,
Deficitul bugetar urca la 1,94% din PIB dupa primele sase luni din 2019

Bugetul general consolidat a incheiat primul semestru din acest an cu un deficit in crestere la 1,94. continuă pe România Liberă

Ministerul Finantelor a facut publica executia bugetara pe primele sase luni ale anului: Deficitul bugetar a crescut la 1,94% din PIB

Ministerul Finantelor Publice a incheiat executia bugetara pe primele sase luni ale anului 2019. Din acest document reiese ca deficitul bugetar a ajuns la 1,94% din PIB, fata de 1,61% cat era anul trecut in.

Deficitul bugetar la 6 luni: 1,94%. Anul trecut era de 1,58% din PIB

Deficitul bugetar a fost de 1,94% din PIB, in primele sase luni din acest an, insumand 19,96 miliarde lei, reiese din datele Ministerului Finantelor Publice. Anul trecut in aceeasi perioada era de 1,58% din PIB, insumand 14,9 miliarde lei. Veniturile au fost de 148,6 miliarde lei, fiind in 12,6% mai mari decat in aceeasi perioada a anului precedent. Cheltuielile au fost de 168,6 miliarde lei, cu 14,7% mai mari.

Deficitul bugetar a explodat la aproape 20 miliarde lei, dupa numai jumatate de an

Deficitul bugetar a crescut la 19,96 miliarde lei, respectiv 1,94% din produsul intern brut, dupa numai sase luni din 2019, arata datele publicate de Ministerul Finantelor. Pentru intregul an, Guvernul estimeaza un deficit de28,25 miliarde lei 2,76% din PIB).

Germania va majora cheltuielile pentru Aparare la 1,5% din PIB pana in 2024

Ministrul german al Apararii Annegret Kramp-Karrenbauer s-a angajat miercuri sa majoreze cheltuielile militare ale tarii sale la 1,5% din PIB pana in 2024, cu scopul de a respecta in timp obiectivul de 2% impus tuturor membrilor NATO, scrie AFO.

Sefii PRO TV au decis. Un nou serial intra in grila, din toamna, dupa succesul Las Fierbinti

Dupa succesul inregistrat de Vlad, Pro Tv pregateste un nou serial. Este vorba despre Profu, care va incepe in curand la postul de televiziune si care il are in rol principal pe Andi Vasluianu. Actorul joaca rolul unui profesor nonconformist, care incearca sa-si lase altfel amprenta asupra educatiei elevilor sai. Andi Vasluianu este Profu` Cunoscut .

SONDAJ Cine trebuie sa plece din functie, dupa esecurile in lant de la Caracal?

Cazul de la Caracal a dus deja la o serie de demisii sau demiteri la nivel inalt, pe masura ce opinia publica a ripostat in fata reactiilor dezastruoase ale autoritatilor. Seful Politiei Romane a fost printre primii demisi, seful STS - ultimul demisionar anuntat. Sunt aceste plecari suficiente? Cine trebuie sa plece din functie, dupa esecurile in lant?Participa la sondajul HotNews. ro.

Un consilier local PSD a anuntat ca demisioneaza din functie dupa cazul de la Caracal

Un consilier local PSD din Caracal, Toma Pruna, a anuntat miercuri, la finalul sedintei Consiliului Local, ca si-a depus demisia in contextul evenimentelor produse in localitate in ultimele zile. Daca eu.

Prima reactie din PSD dupa demisia ministrului Moga: Un om presat, un om culpabilizat. Nu trebuia sa plece

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a declarat, marti, dupa demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, ca probabil nu a mai rezistat presiunii facute in cazul Caracal. Buzatu afirma ca Moga nu trebuia.

Viktor Orban, criticat dur de opozitia din Ungaria dupa discursul de la Baile Tusnad

Lideri ai partidelor de opozitie din Ungaria l-au criticat dur pe premierul Viktor Orban in legatura cu discursul sau de la Universitatea de Vara Tusvanyos de la Baile Tusnad, relateaza agentia de stiri MTI, preluata de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )